The Last Of Us alınır mı?

Hocam oyunun her yerinden kalite akıyor. Playstation alma sebebi bu oyun. 200 küsür TL'ye fazla fazla değer. Bence kutulu falan al sonra satarsın.

Hocam oyunun her yerinden kalite akıyor. Playstation alma sebebi bu oyun. 200 küsür TL'ye fazla fazla değer. Bence kutulu falan al sonra satarsın.
Buradan siparişi vereceğim o zaman, sağ olun değerli önerileriniz için. 3-4 güne görüşlerimi belirtebilirim

Dostum bu oyundaki karakter tasarımlarını, gelişimlerini beğenmediysen bana bir tane beğendiğin oyun söyler misin?
Hocam ben 2. oyun hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Sadece 1. oyunu oynadım ve çok beğendim. Part 2'nin hikayesi de birinci oyun gibi Joel ve Ellie hakkında mı geçiyor?

Hocam ben 2. oyun hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Sadece 1. oyunu oynadım ve çok beğendim. Part 2'nin hikayesi de birinci oyun gibi joel ve ellie hakkında mı geçiyor?

Joel ölüyor. Ellie de Joel'un intikamını almaya çalışıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
214 TL güzel fiyat alınır. Sirf bu seri icin PS5 alacam ev de yayila yayila vuracam kirbaci vuracam kirbaci. Pardon bu o degildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…