The Last of Us başyapıt mıdır?

TLOU1 günümüz standartı için iyi bir oyun. Ancak TLOU2 tam bir şaheser. Oynanışı, hikayesinin anlattığı...
Abicim bi oynasan da ona göre görsen ne dersin? Hayır oyuna başka mesajında SJW dolusu falan demişsin de 1-2 tane şey mi battı yani? Artık normal hayatta da olan şeyler.

SJW dediğin şeyler de; Ellie'nin eşcinsel olması. Bu zaten TLOU1 çıktığında bilinen bir şeydi. Left Behind hikayesinde görüyordun. 2014'de olan bir şey. O zamanlar bu "SJW" kavramları popüler falan değildi.

Abby'nin vücudu. Kız asker. Yaşadığı dünya da ortada. Bence çok normal. Başka da bir şey yok yani. Bu mu SJW dolusu dediğiniz şey?

Oynamadan etmeden bilirkişi gibi yorum yapmayın. Bide uzun uzun açıklama yapıyorsun boşa.

O zaman neden bana bu konuya yorum yaptınız diye sorarsanız oyunun kimler için baş yapıt kimler için çöp olduğunu söylemek istedim
En azından oyna öyle yorum yap. Sen nereden bileceksin ki deneyim etmeden? Her açıklaman daha da kötü yani.

Son düzenleme:

Başyapıt olacak kadar iyi mi bilemem ama hikayesi olsun oynayışı olsun gayet güzel.

Şahsi görüşüm 1. oyun evet çok iyi ama 2. oyunu pek sevemedim. Atmosfer mükemmel ama hikaye benim için çok büyük hayal kırıklığı oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…