The Last of Us benzeri oyun önerisi

Nar Ekşisi

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Thermaltake S200 TG 550W 80+ ATX Mid Tower Kasa
GIGABYTE H610M K DDR4 3200MHz Soket 1700 mATX Anakart
Intel Core i3 13100F
GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti EAGLE OC 8GB
GoodRam 16GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 Siyah Single Kit Ram
GoodRam 1TB PX600 Gen4x4 M.2 NVMe SSD
Meslek
+
Merhaba, ben yakın zamanda The Last of Us Part 1'i bitirdim oyun beni çok sardı hem gizlice gidebilmemiz hem de aksiyona girebilmek bana oyunu oynattı açıkçası çizgisel olması da benim açımdan iyiydi zaten zombi oyunları ve dizi filmleri ilgimi çekmiştir hep ama şöyle bir sıkıntı var ben genelde oyunların hepsini bitiremem Last of Us bitirebildiğim sayılı oyunlardan ve başka ilgimi çeken fazla oyun kalmadı size önerebileceğiniz başka oyun var mı diye sormak istedim öneriniz var mı? Oyun zevkim biraz karışık onu kabul ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben yakın zamanda The Last of Us Part 1'i bitirdim oyun beni çok sardı hem gizlice gidebilmemiz hem de aksiyona girebilmek bana oyunu oynattı açıkçası çizgisel olması da benim açımdan iyiydi zaten zombi oyunları ve dizi filmleri ilgimi çekmiştir hep ama şöyle bir sıkıntı var ben genelde oyunların hepsini bitiremem Last of Us bitirebildiğim sayılı oyunlardan ve başka ilgimi çeken fazla oyun kalmadı size önerebileceğiniz başka oyun var mı diye sormak istedim öneriniz var mı? Oyun zevkim biraz karışık onu kabul ediyorum.
Uncharted 3.

Zombili severseniz dying light 1 ve 2 . The last of us part 2 ( benim için) 1 kadar güzel olmasa da oynanmalı bence. Dying light çok benzemiyor fakat 2. oyunda bina içi gizli gitmeniz gereken yerler oluyor. Orasının korku seviyesi vs. iyi bence deneyebilirsiniz. Şu anda steamde 2 oyun paket 23 dolara falan sanırım ben de yeni aldım.

Eğer zombi temasından devam etmek isterseniz, Days Gone'ı önerebilirim. Hikaye tarafında The Last of Us serisi kadar başarılı olmasa da, mekanikleriyle sürükleyici bir oyun.

Zombili severseniz Dying Light 1 ve 2. The Last of Us Part 2 ( benim için) 1 kadar güzel olmasa da oynanmalı bence. Dying Light çok benzemiyor fakat 2. oyunda bina içi gizli gitmeniz gereken yerler oluyor. Orasının korku seviyesi vs. iyi bence deneyebilirsiniz. Şu anda Steam'de 2 oyun paket 23 dolara falan sanırım ben de yeni aldım.

Dying Light neredeyse bitti önceden oyundan tırsıyordum açıkçası ama bir kez daha deneyeyim dedim gayet güzel oyun Last of Us p2'nin de PC'ye çıkmasını bekliyorum PC'den oynarım büyük ihtimal ile.

Eğer zombi temasından devam etmek isterseniz, Days Gone'ı önerebilirim. Hikaye tarafında The Last of Us serisi kadar başarılı olmasa da, mekanikleriyle sürükleyici bir oyun.
siz yazdıktan sonra days gone a baktım sevdim açıkcası ama bir yerden sonra sıkar mı diye düşünüyorum indirimdeyken alabilirim belki

Dying Light neredeyse bitti önceden oyundan tırsıyordum açıkçası ama bir kez daha deneyeyim dedim gayet güzel oyun Last of Us p2'nin de PC'ye çıkmasını bekliyorum PC'den oynarım büyük ihtimal ile.

siz yazdıktan sonra days gone a baktım sevdim açıkcası ama bir yerden sonra sıkar mı diye düşünüyorum indirimdeyken alabilirim belki
Silent Hill 2 yorumumu dikkate alın derim pişman olmazsınız ek olarak Days gone daha ucuza almak için steam key olarak

The Last of Us kadar fazla aksiyon yok ama müzikleri sesleri ve ortamlarıyla inanılmaz bir yapıt olan Silent Hill 2 Remake deneyin derim.

Silent Hill benim de dikkatimi çekti istek listemde var ama şu anda alabileceğim bir fiyatta değil sonrası için alabilirim ama.

Silent Hill 2 yorumumu dikkate alın derim pişman olmazsınız ek olarak Days Gone daha ucuza almak için Steam key olarak.

Bunu ilk kez görüyorum cidden Steam key olarak mı geliyor yani kendi Steam hesabıma alabiliyor muyum?

Siz yazdıktan sonra Days Gone'a baktım sevdim açıkçası ama bir yerden sonra sıkar mı diye düşünüyorum indirimdeyken alabilirim belki

Bence denemeye değer. Eğer gamepad'iniz de varsa, tadından yenmez. Bunun dışında, beğenmezseniz 2 saat içinde iade etme hakkınız da bulunuyor. Ben bir göz atın derim.

Silent Hill benim de dikkatimi çekti istek listemde var ama şu anda alabileceğim bir fiyatta değil sonrası için alabilirim ama.

Bunu ilk kez görüyorum cidden Steam key olarak mı geliyor yani kendi Steam hesabıma alabiliyor muyum?
Tabiki hocam, aldığınız anda size kod geliyor steam hesabınıza girin aktifleştirin bu kadar bir çok oyun uygun fiyata bakabilirsiniz buradan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı