The Last of Us benzeri oyun tavsiyesi

Klavye hatası, bence bir forumda böyle rencide edici biçimde böyle bir kabalık yapıp kalp kırmaya değmez.

Ne kabalık yaptığımı ne de rencide ettiğimi düşünmüyorum yanlışın vardı düzelttim, biraz fazla mı alıngansın ne.

Ne kabalık yaptığımı ne de rencide ettiğimi düşünmüyorum yanlışın vardı düzelttim, biraz fazla mı alıngansın ne.

Ben size saygı çerçevesinde konuşurken, siz yine senli-benli konuşup, meseleyi alınganlığa getirdiniz. Bu forumu insanların tartışmalarına konuk olmak, çözüm aramak, ve çözüm arayanlara yardımcı olmak için kullanıyorum. Onun için muhatap olmıyacağım.

Burada saygısızlık eden sizsiniz yanlış bir şey yazmışsınız düzelttim teşekkür eder geçerdiniz veya cevap da vermeyebilirdiniz konuyu siz uzattınız.
Senli-benli konuşunca saygısızlık ediliyorsa forumda da olan birçok kişi saygısızlık ediyor açıkcası ben öyle düşünmüyorum ve forumu bende senin gibi kullanıyorum ama burada boş laf yapmaya gerek yok gibi yanlış bir şey yazmışsınız düzeltim konuyu uzattınız iyi akşamlar.

Muhatap almayacağım. Konuyu kapatalım. Eğer uzatırsanız bakmıyacağım cevaplarınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…