The Last of Us benzeri oyun tavsiyesi

ben outlast oynayamadım ama dying lightı 2 defa bitirdim efsane oyun bence bir daha dene.
Ben de 2 defa bitirdim gerçekten aşırı eğlenceli. Bir kaç yeni tipi zombi ile tanışma sahneleri dışında da korkunç hiç bir sahne yok bence(Geceleri hariç). Bu parkur mekanikleri ile oynamaya doyulmayacakz kafa koparmanın da ,zombi tekmelemenin de excalibur ile zombileri denize fırlatmanın da dehşet keyifli olduğu oyun. Hikayesi zayıf ama oynanış açık dünya çok eğlenceli diyebilirim.

Hikaye kendini tekrarlıyor ama o uçan tekme var ya hiçbir oyunda bir şeyleri dövmekten o kadar zevk almamışımdır sadece uçan tekme atmak için girdiğim oluyor.

Hikaye kendini tekrarlıyor ama o uçan tekme var ya hiçbir oyunda bir şeyleri dövmekten o kadar zevk almamışımdır sadece uçan tekme atmak için girdiğim oluyor.
Vallahi dunyanin en klişe hikayesi var ama zombi oyunu için yeterli bi last of us olamaz zaten. Gerçekten de dehşet seviyorum zombileri öldürmektense tekmelemeyı denize dusurmeyi yüksekten asağıya atmayı excalibur kılıcıyla 300 metre fırlatmayı oyun en çok orda keyif veriyor hatta fizikleri vuruş hissiyatını çok iyi yapmış firma.

dlcler hikayesinden iyiydi cidden.
ayrıca parkur yapmakta çok eğlenceli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…