A Ahmet Efe9272 Picopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 447 Çözümler 2 30 Ekim 2023 #1 RAM Xpg gaming d35 8+8 Ekran kartı RX 6800 Anakart Msi b550 mp gen 3 İşlemci Ryzen 5 5600 Aga oyun sürekli çöküyor ve arada FPS düşmesi oluyor grafikler Ultra ama Low bile yapsam aynı sorun devam ediyor sistemimi yazıyorum aşağı.
Aga oyun sürekli çöküyor ve arada FPS düşmesi oluyor grafikler Ultra ama Low bile yapsam aynı sorun devam ediyor sistemimi yazıyorum aşağı.
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.403 Çözümler 70 Yer Istanbul 30 Ekim 2023 #2 Ahmet Efe9272 dedi: Aga oyun sürekli çöküyor ve arada FPS düşmesi oluyor grafikler Ultra ama Low bile yapsam aynı sorun devam ediyor sistemimi yazıyorum aşağı. Genişletmek için tıkla... Oyunu hangi platformdan satın aldınız? Artı 0 Eksi
Ahmet Efe9272 dedi: Aga oyun sürekli çöküyor ve arada FPS düşmesi oluyor grafikler Ultra ama Low bile yapsam aynı sorun devam ediyor sistemimi yazıyorum aşağı. Genişletmek için tıkla... Oyunu hangi platformdan satın aldınız?
KS KS A Ahmet Efe9272 Picopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 447 Çözümler 2 30 Ekim 2023 #3 V. Scaletta dedi: Oyunu hangi platformdan satın aldınız? Genişletmek için tıkla... Etail Artı 0 Eksi
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.403 Çözümler 70 Yer Istanbul 30 Ekim 2023 #4 Ahmet Efe9272 dedi: eTail Genişletmek için tıkla... Oyun sırasında kullanım değerleriniz nasıl? MSI Afterburner ile kontrol etmenizi ve konuya ekran alıntısı eklemenizi öneririm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et MSI Afterburner FPS Gösterme Rehberi MSI AfterBurner yazılımı ile oyun içi FPS, ekran kartı sıcaklıÄı, iÅlemci ve bellek kullanımı deÄerlerini gerçek zamanlı olarak gözlemleyebilirsiniz. PC www.technopat.net Artı 0 Eksi
Ahmet Efe9272 dedi: eTail Genişletmek için tıkla... Oyun sırasında kullanım değerleriniz nasıl? MSI Afterburner ile kontrol etmenizi ve konuya ekran alıntısı eklemenizi öneririm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et MSI Afterburner FPS Gösterme Rehberi MSI AfterBurner yazılımı ile oyun içi FPS, ekran kartı sıcaklıÄı, iÅlemci ve bellek kullanımı deÄerlerini gerçek zamanlı olarak gözlemleyebilirsiniz. PC www.technopat.net