The Last of Us dizisi ve oyunu aynı mı?

lebowskia

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben... The Last of Us dizisi oyun senaryosuyla tamamen aynı mı? Ben oyunu daha oynamadım ve diziyi izlersem spolier olur mu ve oyundan zevk alır mıyım? İlk bölümü izledim bile. oyunu oynamadan izlemeye devam etsem mi kararsız kaldım. dizi baya güzel, birde şimdi önce oyunu oynadıktan sonra diziyi izlersem bu sefer dizinin bir zevki kalmayacak diye düşündüm.

Son düzenleme:
İlk bölüm üzerinden konuşulduğunda neredeyse tamamen video oyununa sadık kalındığı ve bu sadık kalınmanın ilerleyen bölümlerde de değişmeyeceği söylenebilir.

Zaten video oyununun senaristliğini üstlenen Neil Druckmann dizinin de senaristliğini üstleniyor.

Diziyi izledikten sonra yaşananları video oyunu şeklinde oynamak kişiye bağlı olarak farklılık gösterecektir.

Bence oyunu oynadıktan sonra diziyi izlemek daha mantıklı fakt PC oyuncusuysanız oyun çıkana kadar diziden uzaklaşmanız gerekiyor.

Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama bende konu sahibi ile aynı durumdayım ve PC oyuncusu olarak henüz oyununu oynamadım ama çıktığı zaman oynayacağım ve diziyi izleyerek spoiler yemek istemiyorum. Üstte dizinin ilk bölümünün oyuna sadık kalınarak yapıldığı yazılmış. Bu dizi şu anda 5. bölüme kadar çıkmış ve senaryo hala oyununa sadık olarak mı ilerliyor yoksa farklı bir biçimde mi?

Bazı sahnelerde değişiklik var hocam ama bu çok değil ve evet spoiler alırısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…