S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 27 Şubat 2021 #1 6 saattir oynuyorum, hiç sıkıntı olmadı ama elliyi asansörden yukarı çıkardığım bir yerde oyundan atıyor. 5-6 kere denedim, hep orada atıyor.
6 saattir oynuyorum, hiç sıkıntı olmadı ama elliyi asansörden yukarı çıkardığım bir yerde oyundan atıyor. 5-6 kere denedim, hep orada atıyor.
Çözüm T T Traviss Bickle 27 Şubat 2021 Cozumu biliyorum. Genel RPCS3 ayarlarindaki Java Handling ayarini false yap, ozeldekini true yap. Nasil yapilacagini biliyor musun? Yoksa, yukaridaki yeterli mi?
Cozumu biliyorum. Genel RPCS3 ayarlarindaki Java Handling ayarini false yap, ozeldekini true yap. Nasil yapilacagini biliyor musun? Yoksa, yukaridaki yeterli mi?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 16.995 Makaleler 1 Çözümler 562 27 Şubat 2021 #2 @Traviss Bickle, @246941 Artı 0 Eksi
T Traviss Bickle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 1.885 Makaleler 5 Çözümler 6 27 Şubat 2021 #3 Cozumu biliyorum. Genel RPCS3 ayarlarindaki Java Handling ayarini false yap, ozeldekini true yap. Nasil yapilacagini biliyor musun? Yoksa, yukaridaki yeterli mi? Artı 0 Eksi Çözüm
Cozumu biliyorum. Genel RPCS3 ayarlarindaki Java Handling ayarini false yap, ozeldekini true yap. Nasil yapilacagini biliyor musun? Yoksa, yukaridaki yeterli mi?
KS KS S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 27 Şubat 2021 #4 Traviss Bickle dedi: Çözümü biliyorum. Genel RPCS3 ayarlarindaki Java handling ayarini false yap, ozeldekini true yap. Genişletmek için tıkla... Hocam cahillik olacak biraz ama genel RPCS3 ayarlarını nasıl açacağım? Artı 0 Eksi
Traviss Bickle dedi: Çözümü biliyorum. Genel RPCS3 ayarlarindaki Java handling ayarini false yap, ozeldekini true yap. Genişletmek için tıkla... Hocam cahillik olacak biraz ama genel RPCS3 ayarlarını nasıl açacağım?
T Traviss Bickle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 1.885 Makaleler 5 Çözümler 6 27 Şubat 2021 #5 Local Disk'teki RPCS3 dosyasini ac. RPCS3'nin config.yml dosyasini ac, ordakini false yap. Oyuna sag tikla, "Open Custom Config Folder" de. Ordakini true yap. Olmazsa, tekrar hatayi al ve log yukle. Artı 0 Eksi
Local Disk'teki RPCS3 dosyasini ac. RPCS3'nin config.yml dosyasini ac, ordakini false yap. Oyuna sag tikla, "Open Custom Config Folder" de. Ordakini true yap. Olmazsa, tekrar hatayi al ve log yukle.
KS KS S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 27 Şubat 2021 #6 Traviss Bickle dedi: Local Disk'teki RPCS3 dosyasini AC. RPCS3'nin Config. Yml dosyasini AC, oradakini false yap. Oyuna sag tikla, "open Custom Config folder" de. Oradakini true yap. Olmazsa, tekrar hatayi al ve log yukle. Genişletmek için tıkla... Config. Yml dosyası eskiden vardı ama şimdi gözükmüyor. O dosyaların içinde yok. Artı 0 Eksi
Traviss Bickle dedi: Local Disk'teki RPCS3 dosyasini AC. RPCS3'nin Config. Yml dosyasini AC, oradakini false yap. Oyuna sag tikla, "open Custom Config folder" de. Oradakini true yap. Olmazsa, tekrar hatayi al ve log yukle. Genişletmek için tıkla... Config. Yml dosyası eskiden vardı ama şimdi gözükmüyor. O dosyaların içinde yok.
Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #7 Salih_Emre dedi: 6 saattir oynuyorum, hiç sıkıntı olmadı ama elliyi asansörden yukarı çıkardığım bir yerde oyundan atıyor. 5-6 kere denedim, hep orada atıyor. Genişletmek için tıkla... Merhabalar. Acaba hangi siteden indirdiniz? Ben nerden indirdiysem çalışmadı. Artı 0 Eksi
Salih_Emre dedi: 6 saattir oynuyorum, hiç sıkıntı olmadı ama elliyi asansörden yukarı çıkardığım bir yerde oyundan atıyor. 5-6 kere denedim, hep orada atıyor. Genişletmek için tıkla... Merhabalar. Acaba hangi siteden indirdiniz? Ben nerden indirdiysem çalışmadı.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 16.995 Makaleler 1 Çözümler 562 27 Şubat 2021 #8 Dyflinn dedi: Merhabalar. Acaba hangi siteden indirdiniz? Ben nereden indirdiysem çalışmadı. Genişletmek için tıkla... Yeni konu açın, buraya yazmanıza lüzum yok. Artı 0 Eksi
Dyflinn dedi: Merhabalar. Acaba hangi siteden indirdiniz? Ben nereden indirdiysem çalışmadı. Genişletmek için tıkla... Yeni konu açın, buraya yazmanıza lüzum yok.
T Traviss Bickle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 1.885 Makaleler 5 Çözümler 6 27 Şubat 2021 #9 Salih_Emre dedi: Config.yml dosyası eskiden vardı ama şimdi gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Sadece oyuna ozel dosyadan ac ve dene, ise yaramazsa log yuklersin. Dyflinn dedi: Merhabalar. Acaba hangi siteden indirdiniz? Ben nerden indirdiysem çalışmadı. Genişletmek için tıkla... Korsana giriyor. Buradan site veremeyiz. Artı 0 Eksi
Salih_Emre dedi: Config.yml dosyası eskiden vardı ama şimdi gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Sadece oyuna ozel dosyadan ac ve dene, ise yaramazsa log yuklersin. Dyflinn dedi: Merhabalar. Acaba hangi siteden indirdiniz? Ben nerden indirdiysem çalışmadı. Genişletmek için tıkla... Korsana giriyor. Buradan site veremeyiz.
KS KS S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 27 Şubat 2021 #10 Traviss Bickle dedi: Sadece oyuna ozel dosyadan AC ve dene, ise yaramazsa log yuklersin. Korsana giriyor. Buradan site veremeyiz. Genişletmek için tıkla... Hocam kralsın çözüldü. Artı 0 Eksi
Traviss Bickle dedi: Sadece oyuna ozel dosyadan AC ve dene, ise yaramazsa log yuklersin. Korsana giriyor. Buradan site veremeyiz. Genişletmek için tıkla... Hocam kralsın çözüldü.