The Last of Us filmi izlenirse oyun için spoiler yenir mi?

The Last Of Us, Detroit, The Witcher 3. Saydığım oyunlar iyi alternatif olabilir sizin için. Zira bende aynı sizin gibiydim. Ayrıca Resident Evil serisine de atılabilirsiniz. RE4 Remake fıstık gibi bir oyundu saydıklarım kadar büyük bir oyun olmasa da.

Korku gerilim oyunları hiç bana göre değil hocam, Witcher 3 ü RDR 2 yi bitirdikten sonra oynamaya çalışmıştım RPG hiç sarmadı.

Korku gerilim oyunları hiç bana göre değil hocam, Witcher 3 ü RDR 2 yi bitirdikten sonra oynamaya çalışmıştım RPG hiç sarmadı.
Witcher 3 diğer RPG'lere göre çok güzeldir. Ben de sevmem ama Witcher bir başkaydı. RE4 Remake korku oyunu demek pek olmaz çünkü korkutucu değil gerici bir atmosferi var. Bende korku oyunlarını sevmem Outlast'ı 10 senelik oyunculuk hayatımda merak edip videosunu bile açmadım mesela. Ama Resident Evil serisi sarıyor bir şekilde Detroit diğer oyunlara kıyasla kontrolleri az konuşma odaklı ancak çok iyi bir oyundur. Kötü yorumu varsa ilk çıkışındaki optimizasyonu için var.

Arkadaşlar merhaba, Last of Us oynamadan önce filmini izlesem oyun için spoiler yemiş olur muyum? Film ile oyunun sonu bağlantılı mı? Spoiler yenir mi?
Yersin. Ama bana kalırsa filmini izlemektense oynamak daha iyidir.

Dizisinin bir iki bölüm harici pek bir esprisi yok. Walking dead'in kötü bölümlerine benziyor. Oyunu çok daha iyi, direkt ondan başlayabilirsin.

Resident Evil filmini şiddetle öneririm. Oyununu daha oynamaya fırsat olmadı fakat o da en az film kadar güzel diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…