Çözüldü The Last of Us format sonrası save dosyasını oyuna atma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Lordmuhafız

Hectopat
Kek günü
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
NVIDIA GeForce RTX 2060
İşlemci
AMD Ryzen 5 3500X 6-Core Processor
Merhaba, Windows 11'i beğenmediğim için bilgisayarımı tekrar Windows 10'a çevirme kararı aldım. Bilgisayar Windows 11'ken de oynadığım oyunların save dosyalarını aldım. The Last of Us'ın save dosyasını belgelerde oyunun kendi oluşturduğu dosya ile değiştirdim. 11 tane save dosyası gözüküyor ama hiçbiri oyun içerisinde gözükmüyor. Oyuna en baştan başlamak istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim .

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Oyunun save dosyaları fotoğraftaki yerde depolanıyor oraya attım. Yani fotoğraftaki The Last Of Us dosyasını da formattan önce kaydettiğim save dosyası ile değiştirdim.
Savelerini bir yere yedekleyip oradan sil. Daha sonra Oyunun gölgelendirmeleri bittikten sonra da oyunda bir save açıp save almasını sağla. Sonra save oraya mı gidiyor diye bir bak. Gidiyorsa bu sefer kendi kayıtlarını yapıştır.
Tam olarak hangi konuma attınız?

Oyunun save dosyaları fotoğraftaki yerde depolanıyor oraya attım. Yani fotoğraftaki The Last Of Us dosyasını da formattan önce kaydettiğim save dosyası ile değiştirdim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_3.png
    2,7 KB · Görüntüleme: 1.189
Savelerini bir yere yedekleyip oradan sil. Daha sonra Oyunun gölgelendirmeleri bittikten sonra da oyunda bir save açıp save almasını sağla. Sonra save oraya mı gidiyor diye bir bak. Gidiyorsa bu sefer kendi kayıtlarını yapıştır.

Çözüm

Sorunu hallettim dostum çok teşekkürler oyun yeni bir dosya açmış format attıktan sonra save dosyalarını oraya atıyormuş çok teşekkürler.

Sorunu hallettim dostum çok teşekkürler oyun yeni bir dosya açmış format attıktan sonra save dosyalarını oraya atıyormuş çok teşekkürler.
Save yolunu yazıp çözüm diye işaretleyin. Başkaları da bilgilensin.

@Lordmuhafız Yanlış anladın. Kendin yazıp kendi mesajını çözüldü yapacaksın. Nereye kaydettiğini yazacaksın yani.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…