Merhaba, Windows 11'i beğenmediğim için bilgisayarımı tekrar Windows 10'a çevirme kararı aldım. Bilgisayar Windows 11'ken de oynadığım oyunların save dosyalarını aldım. The Last of Us'ın save dosyasını belgelerde oyunun kendi oluşturduğu dosya ile değiştirdim. 11 tane save dosyası gözüküyor ama hiçbiri oyun içerisinde gözükmüyor. Oyuna en baştan başlamak istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim .
Oyunun save dosyaları fotoğraftaki yerde depolanıyor oraya attım. Yani fotoğraftaki The Last Of Us dosyasını da formattan önce kaydettiğim save dosyası ile değiştirdim.
Savelerini bir yere yedekleyip oradan sil. Daha sonra Oyunun gölgelendirmeleri bittikten sonra da oyunda bir save açıp save almasını sağla. Sonra save oraya mı gidiyor diye bir bak. Gidiyorsa bu sefer kendi kayıtlarını yapıştır.
Oyunun save dosyaları fotoğraftaki yerde depolanıyor oraya attım. Yani fotoğraftaki The Last Of Us dosyasını da formattan önce kaydettiğim save dosyası ile değiştirdim.
Savelerini bir yere yedekleyip oradan sil. Daha sonra Oyunun gölgelendirmeleri bittikten sonra da oyunda bir save açıp save almasını sağla. Sonra save oraya mı gidiyor diye bir bak. Gidiyorsa bu sefer kendi kayıtlarını yapıştır.