S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 21 Şubat 2021 #11 Chloe Price dedi: Sürprizbozan salgını kendilerinin başlattığını iddia ediyorlar. Başlattıkları falan yok. Amaçları cordiceps mantarına çare bulmak. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: SPOİLER o mantar mağarada maske taktığımız yerdeki mantar mı?
Chloe Price dedi: Sürprizbozan salgını kendilerinin başlattığını iddia ediyorlar. Başlattıkları falan yok. Amaçları cordiceps mantarına çare bulmak. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: SPOİLER o mantar mağarada maske taktığımız yerdeki mantar mı?
Chloe Price Decapat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 3.395 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Arcadia Bay 21 Şubat 2021 #12 Salih_Emre dedi: Sürprizbozan: SPOİLER O mantar mağarada maske taktığımız yerdeki mantar mı? Genişletmek için tıkla... Onlar spor. Bir bakıma evet. Onları solursanız, zombiye dönüşmek için ısırılmaya gerek kalmaz.
Salih_Emre dedi: Sürprizbozan: SPOİLER O mantar mağarada maske taktığımız yerdeki mantar mı? Genişletmek için tıkla... Onlar spor. Bir bakıma evet. Onları solursanız, zombiye dönüşmek için ısırılmaya gerek kalmaz.
T Traviss Bickle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 1.885 Makaleler 5 Çözümler 6 21 Şubat 2021 #13 @Salih_Emre, kaplama hataları bekledik şeyler. Genelde bu sorunu yaşayanları 'ignore' diyerek geçiştiriyoruz. Yapabileceğimiz tek şey geliştirilmesini beklemek. Tabii oyunun her anı böyleyse sıkıntı var. Ona yardım edebilirim belki.
@Salih_Emre, kaplama hataları bekledik şeyler. Genelde bu sorunu yaşayanları 'ignore' diyerek geçiştiriyoruz. Yapabileceğimiz tek şey geliştirilmesini beklemek. Tabii oyunun her anı böyleyse sıkıntı var. Ona yardım edebilirim belki.
S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 22 Şubat 2021 #14 Traviss Bickle dedi: @Salih_Emre, kaplama hataları bekledik şeyler. Genelde bu sorunu yaşayanları 'ignore' diyerek geçiştiriyoruz. Yapabileceğimiz tek şey geliştirilmesini beklemek. Tabii oyunun her anı böyleyse sıkıntı var. Ona yardım edebilirim belki. Genişletmek için tıkla... Yok arada bir oluyor.
Traviss Bickle dedi: @Salih_Emre, kaplama hataları bekledik şeyler. Genelde bu sorunu yaşayanları 'ignore' diyerek geçiştiriyoruz. Yapabileceğimiz tek şey geliştirilmesini beklemek. Tabii oyunun her anı böyleyse sıkıntı var. Ona yardım edebilirim belki. Genişletmek için tıkla... Yok arada bir oluyor.
T Traviss Bickle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 1.885 Makaleler 5 Çözümler 6 22 Şubat 2021 #15 Salih_Emre dedi: Yok arada bir oluyor. Genişletmek için tıkla... O halde bir sorun yok.