The Last of Us hemen alınır mı yoksa indirim mi beklenir?

yunus00111

Decapat
Daha fazla  
Ben The Last of Us Part 1'i Epic Games'ten almayı düşünüyorum da Epic Games'te fiyatı 1.100 Steam'de ise 2.300 küsur TL. Sizce şimdi Epic'ten alınır mı? Yoksa Epic indirimini mi beklemeliyim? Zam gelme ihtimali var mı yani Epic'te sizce?

Ben The Last of Us Part 1'i Epic Games'ten almayı düşünüyorum da Epic Games'te fiyatı 1.100 Steam'de ise 2.300 küsur TL. Sizce şimdi Epic'ten alınır mı? Yoksa Epic indirimini mi beklemeliyim? Zam gelme ihtimali var mı yani Epic'te sizce?

Ben indirimde 700 küsure almıştım bekle bence daha indirime girer.

Yazın indirime girer yüksek ihtimalle ama şuan almak istersen al, ülkede her an her şeye zam gelebiliyor bugün bir haber gelmez yarın gelir bilinmez o tahminimce.

Kesinlikle bekle derim.

Yazın indirime girer yüksek ihtimalle ama şuan almak istersen al, ülkede her an her şeye zam gelebiliyor bugün bir haber gelmez yarın gelir bilinmez o tahminimce , bugün burada haber yok,.
TLOU Part 1'in Epic'ten kaldırılması pek olası değil - bu Sony, tüm platformlarda satmak onlar için karlı. yaz indirimini bekleyebilirsiniz - genellikle Epic Haziran ayında iyi indirimler yapar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı