Evet sevgili üyeler, tahminleri almak istiyorum. Biliyorsunuz The Last of Us'un 1. oyunu TLOU Part 1 olarak remake olacak. Bunun sebebi de 2 oyunu beraber PC'ye çıkarmak. Sizce God of War gibi çıktığı anda hemen kırılır mı?
Evet sevgili üyeler, tahminleri almak istiyorum. Biliyorsunuz The Last of Us'un 1. oyunu TLOU part 1 olarak remake olacak. Bunun sebebi de 2 oyunu beraber PC'ye çıkarmak. Sizce God of War gibi çıktığı anda hemen kırılır mı?
God of War ortalama 40-50 dakika içinde kırılıp paylaşılmıştı ama Denuvo DRM'si yoktu. Aynı şekilde TLOU'da da Denuvo DRM'si bulunmazsa ortalama 1 saat içinde kırılır diye düşünüyorum. Eğer Denuvo varsa aylar, yıllar bile sürebilir.
God of War ortalama 40-50 dakika içinde kırılıp paylaşılmıştı ama Denuvo DRM'si yoktu. Aynı şekilde TLOU'da da Denuvo DRM'si bulunmazsa ortalama 1 saat içinde kırılır diye düşünüyorum. Eğer Denuvo varsa aylar, yıllar bile sürebilir.
O markayı duyunca küfür ediyorum ya eklendiği her oyunda sorun çıkartıyor nalet sistem yeter ya. (crack ile ilgisi yok oyunu bozuyor bu sistem orijinal olsa dahi)