TouchMyFlow Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 1.594 Çözümler 8 3 Nisan 2023 #11 s1prem dedi: Gördüm hocam alacaktım 450'den daha ucuzlarsa die bir yazayım dedim. Site güvenilir. Genişletmek için tıkla... Maksimum %33 indirime girer bence. Yani şu anki fiyattan 48 TL daha ucuz olur diye tahmin ediyorum. Bu fark için beklemeye değer mi karar sizin.
s1prem dedi: Gördüm hocam alacaktım 450'den daha ucuzlarsa die bir yazayım dedim. Site güvenilir. Genişletmek için tıkla... Maksimum %33 indirime girer bence. Yani şu anki fiyattan 48 TL daha ucuz olur diye tahmin ediyorum. Bu fark için beklemeye değer mi karar sizin.
S Scaryo Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 2.592 Çözümler 4 3 Nisan 2023 #12 Bence güzel bir indirim yapacaktırlar yaz indirimimde, malum optimizasyon yerleri öpüyor. Zamlanma ihtimalide var, 1000 TL olursa hiç alınmaz o yüzden bende arada kaldım.
Bence güzel bir indirim yapacaktırlar yaz indirimimde, malum optimizasyon yerleri öpüyor. Zamlanma ihtimalide var, 1000 TL olursa hiç alınmaz o yüzden bende arada kaldım.