Arkadaşlar baktığım zaman insanlar ortalama 11-13 saatte bitirmişler oyunu. Bende normal bir şekilde acele etmeden hatta etrafı bolca gezerek bitirdim az önce oyunu ama kısa sürdüğünü hissettim gerçekten öyleymiş. Yeni oyun+ oynanmalı mı sizce? Kaçırdığım bir şey varsa orada görebilir miyim tekrar?
Dosya Ekleri
The Last of Us Part I Screenshot 2023.04.03 - 15.17.18.60.png
Hocam öyle bir diyorsun ki sanki 10 saatte biten oyun 40'a falan çıktı boş boş dolanıp saat arttırmak dedektif gibi etrafı izlemek ne kadar sürdürebilir bir şey bu oyun 10 15 saat işte.
Hocam öyle bir diyorsun ki sanki 10 saatte biten oyun 40'a falan çıktı boş boş dolanıp saat arttırmak dedektif gibi etrafı izlemek ne kadar sürdürebilir bir şey bu oyun 10 15 saat işte.
Oyun kısa çizgisel bir oyun oturup AFK beklemezsen oyun süresi artmaz RDR değil bu oyun 14 saat verilmiş ana hikaye en uzatabileceğin hali 22 RDR de 60 70 saat oynuyor.
Eastrer gamers TV de 9 saatte bitirdi normal yani, ben de 9 saatte bitirdim. Tahi oyunu önceden 20 kere rahat oynamisimdir konuşmalar filan ezberimde ayrı mesele
Ben de oynuyorum şu an 4 saate yakın oynadım çok zamanım olmadı ama dizisine olan ilgimden dolayı kötü optimizasyonla da olsa oynuyorum. Oyunda duygu gelişiminin aşama aşama olması çok güzel onun dışında çok da beğenmedim.