ATA 1881 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 1.876 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #11 Paul Walkers dedi: Kanka en mantıklısı paylaşımlı hesap almak şu an. Ben şu an öyle yaptım ama gelecekte 500 TL net veririm. Emek hırsızlığı oluyor yoksa. Genişletmek için tıkla... Daha önce o paylaşımlı hesap tarzında alışveriş yapmıştım ve bir süre sonra hesaba erişemedim. Ben kalıcı olarak sahip olmak istiyorum hocam.
Paul Walkers dedi: Kanka en mantıklısı paylaşımlı hesap almak şu an. Ben şu an öyle yaptım ama gelecekte 500 TL net veririm. Emek hırsızlığı oluyor yoksa. Genişletmek için tıkla... Daha önce o paylaşımlı hesap tarzında alışveriş yapmıştım ve bir süre sonra hesaba erişemedim. Ben kalıcı olarak sahip olmak istiyorum hocam.
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.854 Çözümler 8 23 Nisan 2025 #12 ATA 1881 dedi: Daha önce o paylaşımlı hesap tarzında alışveriş yapmıştım ve bir süre sonra hesaba erişemedim. Ben kalıcı olarak sahip olmak istiyorum hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman mecbur bekleyeceksiniz hocam. İtemsatış'ta güvenilir satıcılar var. 1 ay garanti veriyorlar.
ATA 1881 dedi: Daha önce o paylaşımlı hesap tarzında alışveriş yapmıştım ve bir süre sonra hesaba erişemedim. Ben kalıcı olarak sahip olmak istiyorum hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman mecbur bekleyeceksiniz hocam. İtemsatış'ta güvenilir satıcılar var. 1 ay garanti veriyorlar.