yusufef3e Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 102 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 Ryzen 5 5500 2x8 DDR 4 3200Mhz Ram B450MH Anakart Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #1 RAM 2X8 16 GB 3200 MHz SSD veya HDD modeli 512 GB M.2 Ekran kartı RTX 4060 Anakart B450M-H İşlemci R5 5500 Sistemimi yeni topladım. Diğer oyunlarda hiçbir sıkıntı yokken The Last of Us oynarken ekran böyle oluyor. Sorun ekran kartında mı, oyunda mı? Dosya Ekleri IMG_5818.jpeg 334,2 KB · Görüntüleme: 126
Sistemimi yeni topladım. Diğer oyunlarda hiçbir sıkıntı yokken The Last of Us oynarken ekran böyle oluyor. Sorun ekran kartında mı, oyunda mı?
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.679 Çözümler 23 8 Mart 2024 #11 yusufef3e dedi: Highda da öyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Bir tık daha düşür olmazsa dosya dogrulama yap. Artı 0 Eksi
yusufef3e dedi: Highda da öyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Bir tık daha düşür olmazsa dosya dogrulama yap.
KS KS yusufef3e Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 102 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 Ryzen 5 5500 2x8 DDR 4 3200Mhz Ram B450MH Anakart Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #12 Atamyolundayız dedi: Bir tık daha düşür olmazsa dosya dogrulama yap. Genişletmek için tıkla... Bazı ayarları mediuma çekip oyunu kapatıp açtım şu an aynı yerde o problem olmuyor biraz ilerledikten sonra tekrar bilgilendiririm. Artı 0 Eksi
Atamyolundayız dedi: Bir tık daha düşür olmazsa dosya dogrulama yap. Genişletmek için tıkla... Bazı ayarları mediuma çekip oyunu kapatıp açtım şu an aynı yerde o problem olmuyor biraz ilerledikten sonra tekrar bilgilendiririm.
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.679 Çözümler 23 8 Mart 2024 #13 yusufef3e dedi: Bazı ayarları mediuma çekip oyunu kapatıp açtım şu an aynı yerde o problem olmuyor biraz ilerledikten sonra tekrar bilgilendiririm. Genişletmek için tıkla... Oyunun sadece o bölgesinde oluyor ise dosya dogrulama yap. Artı 0 Eksi
yusufef3e dedi: Bazı ayarları mediuma çekip oyunu kapatıp açtım şu an aynı yerde o problem olmuyor biraz ilerledikten sonra tekrar bilgilendiririm. Genişletmek için tıkla... Oyunun sadece o bölgesinde oluyor ise dosya dogrulama yap.
KS KS yusufef3e Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 102 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 Ryzen 5 5500 2x8 DDR 4 3200Mhz Ram B450MH Anakart Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #14 Atamyolundayız dedi: Oyunun sadece o bölgesinde oluyor ise dosya dogrulama yap. Genişletmek için tıkla... Ultraya almadığımda sorun olmuyor acaba VRAM'ı aştığı için öyle olmuş olabilir mi? Artı 0 Eksi
Atamyolundayız dedi: Oyunun sadece o bölgesinde oluyor ise dosya dogrulama yap. Genişletmek için tıkla... Ultraya almadığımda sorun olmuyor acaba VRAM'ı aştığı için öyle olmuş olabilir mi?
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.679 Çözümler 23 8 Mart 2024 #15 yusufef3e dedi: Ultraya almadığımda sorun olmuyor acaba VRAM'ı aştığı için öyle olmuş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam oyunun istedigi ultrada 9 ve üzeri. Siz highde oynayacaksınız VRAM'i aşınca oyun saçmalıyor çöküyor. Artı 0 Eksi
yusufef3e dedi: Ultraya almadığımda sorun olmuyor acaba VRAM'ı aştığı için öyle olmuş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam oyunun istedigi ultrada 9 ve üzeri. Siz highde oynayacaksınız VRAM'i aşınca oyun saçmalıyor çöküyor.
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 8 Mart 2024 #16 yusufef3e dedi: Ultraya almadığımda sorun olmuyor acaba VRAM'ı aştığı için öyle olmuş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Çoğu yeni oyunda Ultra ayarlarda crash yiyebilirsin, crash yemesen bile bu tarz problemler olacak. Forumda VRAM önemsiz diyen insanlara kızabilirsin. Artı 0 Eksi
yusufef3e dedi: Ultraya almadığımda sorun olmuyor acaba VRAM'ı aştığı için öyle olmuş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Çoğu yeni oyunda Ultra ayarlarda crash yiyebilirsin, crash yemesen bile bu tarz problemler olacak. Forumda VRAM önemsiz diyen insanlara kızabilirsin.
skormix84i3 Centipat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #17 yusufef3e dedi: Sistemimi yeni topladım. Diğer oyunlarda hiçbir sıkıntı yokken The Last of Us oynarken ekran böyle oluyor. Sorun ekran kartında mı, oyunda mı? Genişletmek için tıkla... Sürücülerini indir Artı 0 Eksi
yusufef3e dedi: Sistemimi yeni topladım. Diğer oyunlarda hiçbir sıkıntı yokken The Last of Us oynarken ekran böyle oluyor. Sorun ekran kartında mı, oyunda mı? Genişletmek için tıkla... Sürücülerini indir
KS KS yusufef3e Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 102 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 Ryzen 5 5500 2x8 DDR 4 3200Mhz Ram B450MH Anakart Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #18 Atamyolundayız dedi: Hocam oyunun istedigi ultrada 9 ve üzeri. Siz highde oynayacaksınız VRAM'i aşınca oyun saçmalıyor çöküyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim sorun çözüldü. Shahdee dedi: Çoğu yeni oyunda Ultra ayarlarda crash yiyebilirsin, crash yemesen bile bu tarz problemler olacak. Forumda VRAM önemsiz diyen insanlara kızabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Atamyolundayız dedi: Hocam oyunun istedigi ultrada 9 ve üzeri. Siz highde oynayacaksınız VRAM'i aşınca oyun saçmalıyor çöküyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim sorun çözüldü. Shahdee dedi: Çoğu yeni oyunda Ultra ayarlarda crash yiyebilirsin, crash yemesen bile bu tarz problemler olacak. Forumda VRAM önemsiz diyen insanlara kızabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.679 Çözümler 23 8 Mart 2024 #19 yusufef3e dedi: Tamamdır teşekkür ederim sorun çözüldü. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam Ultra ve high arasında gölgelendirme farkı var sadece yani bir şey kaybetmiyorsun. Fark etmezsin bile. Artı 0 Eksi
yusufef3e dedi: Tamamdır teşekkür ederim sorun çözüldü. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam Ultra ve high arasında gölgelendirme farkı var sadece yani bir şey kaybetmiyorsun. Fark etmezsin bile.
KS KS yusufef3e Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 102 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 Ryzen 5 5500 2x8 DDR 4 3200Mhz Ram B450MH Anakart Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #20 Atamyolundayız dedi: Hocam Ultra ve high arasında gölgelendirme farkı var sadece yani bir şey kaybetmiyorsun. Fark etmezsin bile. Genişletmek için tıkla... O kadar sıkıntılı bilgisayarlarla vakit geçirdim ki orta ayarlarda oynasam bile bana harika geliyor zaten Artı 0 Eksi
Atamyolundayız dedi: Hocam Ultra ve high arasında gölgelendirme farkı var sadece yani bir şey kaybetmiyorsun. Fark etmezsin bile. Genişletmek için tıkla... O kadar sıkıntılı bilgisayarlarla vakit geçirdim ki orta ayarlarda oynasam bile bana harika geliyor zaten