M Mehmet Salih Çınar Decapat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #1 The Last of Us'a girerken oyundan atıyor ve ekrana bir hata raporu çıkıyor. Eki Görüntüle 1719157 Bu konu hakkına bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Mehmet Salih Çınar dedi: The Last of Us'a girerken oyundan atıyor ve ekrana bir hata raporu çıkıyor. Eki Görüntüle 1719157 Bu konu hakkına bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Konu oluştur _ Technopat Sosyal - Google Chrome 29.03.2023 17_05_32.png 92,5 KB · Görüntüleme: 541 Son düzenleme: 30 Mart 2023
The Last of Us'a girerken oyundan atıyor ve ekrana bir hata raporu çıkıyor. Eki Görüntüle 1719157 Bu konu hakkına bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Mehmet Salih Çınar dedi: The Last of Us'a girerken oyundan atıyor ve ekrana bir hata raporu çıkıyor. Eki Görüntüle 1719157 Bu konu hakkına bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla...
PHUBA Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 478 Çözümler 5 29 Nisan 2023 #2 Mehmet Salih Çınar dedi: The Last of Us'a girerken oyundan atıyor ve ekrana bir hata raporu çıkıyor. Eki Görüntüle 1719157 Bu konu hakkına bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Çözüm bulan var mı? Artı 0 Eksi
Mehmet Salih Çınar dedi: The Last of Us'a girerken oyundan atıyor ve ekrana bir hata raporu çıkıyor. Eki Görüntüle 1719157 Bu konu hakkına bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Çözüm bulan var mı?
Çatlı Reis Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 3.287 Çözümler 7 Yer Fransa, Paris, Eiffel Tower Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #3 @Mehmet Salih Çınar @PHUBA Hocalarım çözümü bulabildiniz mi? Aynı sorunu bende yaşıyorum. Artı 0 Eksi
PHUBA Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 478 Çözümler 5 12 Haziran 2023 #4 Çatlı Reis dedi: @Mehmet Salih Çınar @PHUBA Hocalarım çözümü bulabildiniz mi? Aynı sorunu bende yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben sorunun bellek veya vram yetersizliğinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Çatlı Reis dedi: @Mehmet Salih Çınar @PHUBA Hocalarım çözümü bulabildiniz mi? Aynı sorunu bende yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben sorunun bellek veya vram yetersizliğinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
KS KS M Mehmet Salih Çınar Decapat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #5 Çatlı Reis dedi: @Mehmet Salih Çınar @PHUBA Hocalarım çözümü bulabildiniz mi? Aynı sorunu bende yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... oyun ilk çıktığında sorunluydu zaten ama son güncellemelerle düzeltilmiştir bellek yetersizliğinden oluyordu diye düşünüyorum bende oyunun optimizasyonu gerçekten bi facia gibiydi iyi günler. Artı 0 Eksi
Çatlı Reis dedi: @Mehmet Salih Çınar @PHUBA Hocalarım çözümü bulabildiniz mi? Aynı sorunu bende yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... oyun ilk çıktığında sorunluydu zaten ama son güncellemelerle düzeltilmiştir bellek yetersizliğinden oluyordu diye düşünüyorum bende oyunun optimizasyonu gerçekten bi facia gibiydi iyi günler.