Epic Games The Last of Us Part 1 540 TL'ye alınır mı?

lynchh.02

Decapat
Daha fazla  
TLOU part 1 Epic'te 540TL'ye düşmüş sizce alınır mı? Yoksa yazı mi beklemeliyim? Yaz indirmlerinde indirime girme şansı var mı?

TLOU part 1 Epic'te 540TL'ye düşmüş sizce alınır mı? Yoksa yazı mi beklemeliyim? Yaz indirmlerinde indirime girme şansı var mı?

Eğer oynamayı çok istiyorsan şimdi al yarı fiyatına mantıklı.

Hocam girer indirime ama çok fazla bir değişiklik olacağını sanmıyorum bence almak ve oynamak çok fazla istiyorsanız alabilirsiniz.

Eğer oynamayı çok istiyorsan şimdi al yarı fiyatına mantıklı.

Bayağıdır istiyordum aslinda PC almadan önce de izliyordum videolarini ama yaz indirimlerinde daha cok dusermi acaba diye de bir düşünmüyor değilim.

Bayağıdır istiyordum aslinda PC almadan önce de izliyordum videolarini ama yaz indirimlerinde daha cok dusermi acaba diye de bir düşünmüyor değilim.

Al pişman olmazsın tekrar tekrar oynarsın.

Al tabiki. Fiyatı çok uygun. Ben 2023ün eylül ayında 500 liraya almıştım, o zamandan bu zamana fiyatı iyi inmiş, Epic farkı da var tabi.

Hocam girer indirime ama çok fazla bir değişiklik olacağını sanmıyorum bence almak ve oynamak çok fazla istiyorsanız alabilirsiniz.
Sağ olun hocam.

Al tabii ki. Fiyatı çok uygun. Ben 2023'ün eylül ayında 500 liraya almıştım, o zamandan bu zamana fiyatı iyi inmiş, Epic farkı da var tabii.

Çok teşekkürler cevabınız için alacağım.

Alınmaz mı gayet iyi fiyat. Part 2 de tam bilgisayara geliyorken iyi olur.

Peki part2 indirime girer mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…