lynchh.02 Decapat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #1 TLOU part 1 Epic'te 540TL'ye düşmüş sizce alınır mı? Yoksa yazı mi beklemeliyim? Yaz indirmlerinde indirime girme şansı var mı?
TLOU part 1 Epic'te 540TL'ye düşmüş sizce alınır mı? Yoksa yazı mi beklemeliyim? Yaz indirmlerinde indirime girme şansı var mı?
sure1 Centipat Katılım 7 Nisan 2024 Mesajlar 515 Daha fazla Sistem Özellikleri MSİ4060 RYZEN5 5600G Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #2 lynchh.02 dedi: TLOU part 1 Epic'te 540TL'ye düşmüş sizce alınır mı? Yoksa yazı mi beklemeliyim? Yaz indirmlerinde indirime girme şansı var mı? Genişletmek için tıkla... Eğer oynamayı çok istiyorsan şimdi al yarı fiyatına mantıklı.
lynchh.02 dedi: TLOU part 1 Epic'te 540TL'ye düşmüş sizce alınır mı? Yoksa yazı mi beklemeliyim? Yaz indirmlerinde indirime girme şansı var mı? Genişletmek için tıkla... Eğer oynamayı çok istiyorsan şimdi al yarı fiyatına mantıklı.
Bcansiz74 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.550 Çözümler 121 11 Mart 2025 #3 Alınır.
Q QwertPasha Decapat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 911 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #4 lynchh.02 dedi: TLOU part 1 Epic'te 540TL'ye düşmüş sizce alınır mı? Yoksa yazı mi beklemeliyim? Yaz indirmlerinde indirime girme şansı var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam girer indirime ama çok fazla bir değişiklik olacağını sanmıyorum bence almak ve oynamak çok fazla istiyorsanız alabilirsiniz.
lynchh.02 dedi: TLOU part 1 Epic'te 540TL'ye düşmüş sizce alınır mı? Yoksa yazı mi beklemeliyim? Yaz indirmlerinde indirime girme şansı var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam girer indirime ama çok fazla bir değişiklik olacağını sanmıyorum bence almak ve oynamak çok fazla istiyorsanız alabilirsiniz.
lynchh.02 Decapat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #5 sure1 dedi: Eğer oynamayı çok istiyorsan şimdi al yarı fiyatına mantıklı. Genişletmek için tıkla... Bayağıdır istiyordum aslinda PC almadan önce de izliyordum videolarini ama yaz indirimlerinde daha cok dusermi acaba diye de bir düşünmüyor değilim.
sure1 dedi: Eğer oynamayı çok istiyorsan şimdi al yarı fiyatına mantıklı. Genişletmek için tıkla... Bayağıdır istiyordum aslinda PC almadan önce de izliyordum videolarini ama yaz indirimlerinde daha cok dusermi acaba diye de bir düşünmüyor değilim.
sure1 Centipat Katılım 7 Nisan 2024 Mesajlar 515 Daha fazla Sistem Özellikleri MSİ4060 RYZEN5 5600G Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #6 lynchh.02 dedi: Bayağıdır istiyordum aslinda PC almadan önce de izliyordum videolarini ama yaz indirimlerinde daha cok dusermi acaba diye de bir düşünmüyor değilim. Genişletmek için tıkla... Al pişman olmazsın tekrar tekrar oynarsın.
lynchh.02 dedi: Bayağıdır istiyordum aslinda PC almadan önce de izliyordum videolarini ama yaz indirimlerinde daha cok dusermi acaba diye de bir düşünmüyor değilim. Genişletmek için tıkla... Al pişman olmazsın tekrar tekrar oynarsın.
Grim Reaper Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 5.570 Çözümler 13 Yer İzmir 11 Mart 2025 #7 Alınmaz mı gayet iyi fiyat. Part 2 de tam bilgisayara geliyorken iyi olur.
WolreaG Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 5.225 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX 570, 8 GB RAM, i5-4590 Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #8 Al tabiki. Fiyatı çok uygun. Ben 2023ün eylül ayında 500 liraya almıştım, o zamandan bu zamana fiyatı iyi inmiş, Epic farkı da var tabi.
Al tabiki. Fiyatı çok uygun. Ben 2023ün eylül ayında 500 liraya almıştım, o zamandan bu zamana fiyatı iyi inmiş, Epic farkı da var tabi.
lynchh.02 Decapat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #9 QwertPasha dedi: Hocam girer indirime ama çok fazla bir değişiklik olacağını sanmıyorum bence almak ve oynamak çok fazla istiyorsanız alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. WolreaG dedi: Al tabii ki. Fiyatı çok uygun. Ben 2023'ün eylül ayında 500 liraya almıştım, o zamandan bu zamana fiyatı iyi inmiş, Epic farkı da var tabii. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler cevabınız için alacağım. Grim Reaper dedi: Alınmaz mı gayet iyi fiyat. Part 2 de tam bilgisayara geliyorken iyi olur. Genişletmek için tıkla... Peki part2 indirime girer mi?
QwertPasha dedi: Hocam girer indirime ama çok fazla bir değişiklik olacağını sanmıyorum bence almak ve oynamak çok fazla istiyorsanız alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. WolreaG dedi: Al tabii ki. Fiyatı çok uygun. Ben 2023'ün eylül ayında 500 liraya almıştım, o zamandan bu zamana fiyatı iyi inmiş, Epic farkı da var tabii. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler cevabınız için alacağım. Grim Reaper dedi: Alınmaz mı gayet iyi fiyat. Part 2 de tam bilgisayara geliyorken iyi olur. Genişletmek için tıkla... Peki part2 indirime girer mi?
Grim Reaper Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 5.570 Çözümler 13 Yer İzmir 11 Mart 2025 #10 lynchh.02 dedi: Sağ olun hocam. Çok teşekkürler cevabınız için alacağım. Peki part2 indirime girer mi? Genişletmek için tıkla... Part 2 yeni çıkacak hocam bir süre girmez. Ama bence standart fiyatı da çok kötü değil zaten PS5'te de indirimsiz fiyatı aşağı yukarı o fiyatlarda indirimde 1k'ya düşüyor.
lynchh.02 dedi: Sağ olun hocam. Çok teşekkürler cevabınız için alacağım. Peki part2 indirime girer mi? Genişletmek için tıkla... Part 2 yeni çıkacak hocam bir süre girmez. Ama bence standart fiyatı da çok kötü değil zaten PS5'te de indirimsiz fiyatı aşağı yukarı o fiyatlarda indirimde 1k'ya düşüyor.