Daha önce hiç Last Of serisi Oynamadım. Seriyi seven birisiyim özellikle Part 1'i İkinci oyunu pek sevemedim. Sizce alınır mı? Ön sipariş vermeyi düşünüyorum.
Daha önce hiç Last Of serisi Oynamadım. Seriyi seven birisiyim özellikle Part 1'i İkinci oyunu pek sevemedim. Sizce alınır mı? Ön sipariş vermeyi düşünüyorum.
Daha önce hiç Last of Us serisi oynamadım diyorsunuz, Seriyi seven birisiyim diyorsunuz. Hadi videolardan veya dizisinden sevdiniz diyelim, bu seferde ikinci oyunu pek sevemedim diyorsunuz. Oynamadan nasıl sevemiyorsunuz ? Oynamadıysanız birinciyi nasıl seviyorsunuz ? Bunları çözebilsem alın ya da almayın diyeceğimde...
Güvenemiyorum hocam adını çok duydum dijital kodla oyun almak bana ters geliyor ama .Site güvenilir midir güvenilirse alabilirim .Hiç oyun aldın mı oradan .
Güvenemiyorum hocam adını çok duydum dijital kodla oyun almak bana ters geliyor ama .Site güvenilir midir güvenilirse alabilirim .Hiç oyun aldın mı oradan .
Az önce Heavy Rain satın aldım, GoW gibi oyunları alanlarda bir sorun yaşamamıştı. Sorun çıkacağını sanmam sizin tercihiniz. Oyunun çıkışına yakın dağıtacaklarmış keyleri galiba. Eğer oyuna zam gelmezse bir kaç ay içerisinde 450TL'den ucuza düşer diye tahmin ediyorum Steam gibi yerlerde.