The Last of Us Part 1 alınır mı?

uwur08

Decapat
Daha fazla  
Epic Games'de kupon ile 495TL sizce bu kadar indirime girmişken alınır mı? Hikayesi falan sizce nasıl?

Yarıda bıraktım maalesef ama oynadığım sürece bayağı iyiydi şu an FIFA 24 almasam kesin TLOU 1 alırdım.

Optimizasyonu patates gibi onun dışı değer.

Epic Games'de kupon ile 495TL sizce bu kadar indirime girmişken alınır mı? Hikayesi falan sizce nasıl?

Bilmem oynama firsatim olmadı hikatesi güzel diyorlar fakat harita falan yok kayboluyor oyundan soğuma korkusuyla almadım denemedimde.

Bir de Türkçe dublaj falan var bayağı iyi gerçekten.

Playstation'ın yoksa, ,bence bir oyun için çok büyük rakamlar gibi hissettirse de, alınır. Çok güzel, sağlam bir hikayesi olan bir oyundur. Ancak 17 saatlik bir hikaye oyunu. Daha önce denemedim ama 20-40 liraya steam paylaşımlı hesap alınıp da 1 haftada da bitirilebilir.

Alınır hocam bence. Steam'deki fiyatı 1000 lirayı geçmişken böyle bir fırsat olması çok çok iyi. Hikayesi vuruş hissi oynanışı on numara bir oyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…