beydirbey Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 1.186 Makaleler 1 Çözümler 6 26 Şubat 2024 #11 İtemsatış'ta şu an Steam keyi 700 TL. Bence kesinlikle PS3 emülatörüyle falan uğraşma. En kötü paylaşımlı hesap satan güvenilir bir mağazadan 20 TL'ye al. 20 tl bile yoksa korsan.
İtemsatış'ta şu an Steam keyi 700 TL. Bence kesinlikle PS3 emülatörüyle falan uğraşma. En kötü paylaşımlı hesap satan güvenilir bir mağazadan 20 TL'ye al. 20 tl bile yoksa korsan.
GSF CJ Hectopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 716 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2024 #12 Oslo.1 dedi: Evet ücretsiz kullanmak.Rpcs3 buradan indiriyorsun. Oyunu ise TLOU ROM diye aratarak bulursun. Genişletmek için tıkla... Hocam indirmek ücretsiz onu anladım ama oyunu oynamaktamı ücretsiz? Onu anlauamadım tam. Eğer öyleyse birazdan eve gidip indireceğim
Oslo.1 dedi: Evet ücretsiz kullanmak.Rpcs3 buradan indiriyorsun. Oyunu ise TLOU ROM diye aratarak bulursun. Genişletmek için tıkla... Hocam indirmek ücretsiz onu anladım ama oyunu oynamaktamı ücretsiz? Onu anlauamadım tam. Eğer öyleyse birazdan eve gidip indireceğim