The Last of Us Part 1 bilgisayara ne zaman gelir?

i5 11400H.
GTX 1650(laptop)
8x1 GB RAM.

Hocam belirlenmediği için diğer Sony oyunlarına göre 1080p orta da rahat oynamanız gerekir. Açıklanınca daha iyi tahmin yürütürüz.

Bende de aynı PC var sadece işlemcim 10. nesil. Yeni PC alacağım RX 6700'lu masaüstü alacağım.
Senin PC açar bu arada Last of Us'u bence.

Şimdiden hayırlı olsun o halde hocam.

Hocam belirlenmediği için diğer Sony oyunlarına göre 1080p orta da rahat oynamanız gerekir. Açıklanınca daha iyi tahmin yürütürüz.
Ben kaldirmaz diye Sony oyunlarını indirmiyordum grafik takıntım yok 1080p düşük ayarlar benim için yeterli gow ve days gone gibi oyunları oyniyabilirmiyim?

Ben kaldirmaz diye Sony oyunlarını indirmiyordum grafik takıntım yok 1080p düşük ayarlar benim için yeterli GoW ve Days Gone gibi oyunları oynayabilir miyim?

Evet hocam 1650 Days Gone, GoW'ı oynatır 1080p orta da 50 FPS akar. Düşük ayarlarda her türlü açar.

Ben kaldirmaz diye Sony oyunlarını indirmiyordum grafik takıntım yok 1080p düşük ayarlar benim için yeterli GoW ve Days Gone gibi oyunları oynayabilir miyim?

Hocam bende de dediğim gibi aynı PC var Days Gone oynadım FPS tam ölçmedim ama iyiydi yani FPS oranları God of War'ı şu anda hala oynuyorum 50-60 FPS alıyorum.

Evet hocam 1650 Days Gone, GoW'ı oynatır 1080p orta da 50 FPS akar. Düşük ayarlarda her türlü açar.

30-50FPS oyun oynamak zevk verir mi hocam genelde oynadığım oyunlar AAA degil misal şu an Hades oynuyorum en sevdiğim oyunda Katana Zero genelde 2D oyunlar hoşuma gittiği için çok fazla AAA oyun oynamiyorum ama Sony'nin oyunları bir baska oluyor.

Hocam bende de dediğim gibi aynı PC var Days Gone oynadım FPS tam ölçmedim ama iyiydi yani FPS oranları God of War'ı şu anda hala oynuyorum 50-60 FPS alıyorum.
Tamamdır hocam o halde boş bulduğum bir vakit gow basliyacam sanırsam

Hocam 30 FPSye neredeyse hiç düşmez bazı sahneler dışında 50-60 FPS arası rahat oynarsiniz.

Sağ olun hocam işlemci kısmında karar verebilirsem alacağım PC'yi i5 12400F'li sistemi mı alsam yoksa R5 5600X'li sistem mi alsam kararsızım.

İkisi de gayet iyi işlemciler hangisinin fiyatı daha iyi gelseydi ben onu alırdım.

PS 4 de bu oyunlar 30 FPS de çalışıyor hocam ve zaten 30 FPS akıcılık olarak en az olması gereken değer. Yani 50-60 akıcı olur 60 üstü olur diye düşünüyorum düşükte yani rahat rahat oynarsınız.

God Of War'ın ilk 3 oyunun hikayesini izlemenizi tavsiye ederim çok gaza gelmiştim ben izleyince hemen yükledim God of War 2018'i

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…