Mehmet.Heroo Decapat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 781 Çözümler 10 Yer Kuveyt 7 Ağustos 2025 #21 Lixue3 dedi: Kahkaha attım adam internet bulduğu hesapları satıyor ben de yapıyorum bu için içindeyim ama ben isteyen herkese istediği oyunu bedava veriyorum. Genişletmek için tıkla... İstediği oyunu bedava veriyorsun da mesela Mafia: The Old Country sen de var mı?
Lixue3 dedi: Kahkaha attım adam internet bulduğu hesapları satıyor ben de yapıyorum bu için içindeyim ama ben isteyen herkese istediği oyunu bedava veriyorum. Genişletmek için tıkla... İstediği oyunu bedava veriyorsun da mesela Mafia: The Old Country sen de var mı?
Lixue3 Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.658 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2025 #22 Seemih dedi: Hocam müsaitseniz size bir şey soracağım. Güvenli satıcıdan mesela sizin aldığınız paylaşımlı hesapta istediğiniz zaman çıkış yapıp tekrar girebiliyor musunuz ara sıra gerçek hesabıma geçip CS oynasam bir sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı çıkmaz. Tekno_023 dedi: Hala mümkün mü? Genişletmek için tıkla... İnternete siteler var ismini verip vermemin doğru olup olmadığını bilmiyorum araştir. Mehmet.Heroo dedi: İstediği oyunu bedava veriyorsun da mesela Mafia: The Old Country sen de var mı? Genişletmek için tıkla... İnternete sitelerde var isim veremem araştir.
Seemih dedi: Hocam müsaitseniz size bir şey soracağım. Güvenli satıcıdan mesela sizin aldığınız paylaşımlı hesapta istediğiniz zaman çıkış yapıp tekrar girebiliyor musunuz ara sıra gerçek hesabıma geçip CS oynasam bir sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı çıkmaz. Tekno_023 dedi: Hala mümkün mü? Genişletmek için tıkla... İnternete siteler var ismini verip vermemin doğru olup olmadığını bilmiyorum araştir. Mehmet.Heroo dedi: İstediği oyunu bedava veriyorsun da mesela Mafia: The Old Country sen de var mı? Genişletmek için tıkla... İnternete sitelerde var isim veremem araştir.
Mehmet.Heroo Decapat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 781 Çözümler 10 Yer Kuveyt 10 Ağustos 2025 #23 Lixue3 dedi: İnternete sitelerde var isim veremem araştir. Genişletmek için tıkla... Ben internettekileri demedim ben sana cevaben söyledim dikkat et.
Lixue3 dedi: İnternete sitelerde var isim veremem araştir. Genişletmek için tıkla... Ben internettekileri demedim ben sana cevaben söyledim dikkat et.