The Last of Us Part 1 Frame Generation açınca hissedilen FPS 15'e kadar düşüyor

İşletim sistemi
Windows 10

chuyin

Decapat
Daha fazla  
RAM
XPG 16Gb(2x8) 3200 MHz 16 CL
Ekran kartı
Asus Tuf Gtx 1650 GDDDR6 4 Gb Vram
İşlemci
Amd Ryzen 3 1200
The Last of Us oyunda normalde 30-60 FPS arası alırken fg açınca FPS 70-90 civarına çıkıyor ama oyunun hissettirdiği FPS 15'e kadar düşüyor ani değil sürekli oluyor.

image-min.png

Sanırım ekran kartından kaynaklı. Bunun aynısı warzonedada olmuştu 80 90 FPS alıyordum ama hissedilen 20 25 gibiydi.

The Last of Us oyunda normalde 30-60 FPS arası alırken fg açınca FPS 70-90 civarına çıkıyor ama oyunun hissettirdiği FPS 15'e kadar düşüyor ani değil sürekli oluyor.

Eki Görüntüle 2391205

Hocam sisteminiz TLOU için pek yeterli değil. Ekran kartından dolayı olabilir veyahut oyundan dolayı da, oyun orjinal mi?

Eki Görüntüle 2391205

Frame Generation İnput Lag'ı arttırdığını için yaşanıyor bu sorun. Aynısını eski sistemim de Cyberpunk oynarken yaşıyordum. Frame Generation açınca FPS 70-80leri gösteriyordu ama hissettiğim 30-35 seviylerindeydi. Maalesef çözümünü bulamadım. PC değişip NVIDIA ekran kartlı bir sisteme geçtim ve onda böyle bir sorun yaşanmadı.

Sanırım ekran kartından kaynaklı. Bunun aynısı warzonedada olmuştu 80 90 FPS alıyordum ama hissedilen 20 25 gibiydi.

Hocam aynı sistem 8 GB RAM'le Cyberpunk 2077'de 120 Ghost of Tsushima'da 80 FPS veriyor ve doğal 60 FPS ile arasında fark yoktu.

Hocam sisteminiz TLOU için pek yeterli değil. Ekran kartından dolayı olabilir veyahut oyundan dolayı da, oyun orjinal mi?
Orjinal şu ana kadar sadece Bodycam oynayamadım o da sistemden kaynaklıydı bunda fg kapatınca normalden daha akıcı oynattırıyor

Frame Generation input Lag'ı arttırdığını için yaşanıyor bu sorun. Aynısını eski sistemim de Cyberpunk oynarken yaşıyordum. Frame Generation açınca FPS 70-80leri gösteriyordu ama hissettiğim 30-35 seviylerindeydi. Maalesef çözümünü bulamadım. PC değişip NVIDIA ekran kartlı bir sisteme geçtim ve onda böyle bir sorun yaşanmadı.

Hocam sadece bu oyunda yaşadım.

Bu ekran görüntüsü 1 senelik termal macun +8 GB RAM olduğu zaman çekilmişti.

Dosya Ekleri

• image (1)-min.png
    image (1)-min.png
    898,9 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı