Baro78 Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #1 Dediğim gibi Last of Us oynarken RX 570 ile en düşük ayalrada 45 FPS falan alıyorum FSR 3.0 modunu açtım çok bir şey olmadı. Sonra kare çoklama mı unuttum öyle bir ayarı açtım FPS arttı ama 30 FPS gibi gözüküyor bu sefer de. Nasıl çözerim? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ağustos 2024
Dediğim gibi Last of Us oynarken RX 570 ile en düşük ayalrada 45 FPS falan alıyorum FSR 3.0 modunu açtım çok bir şey olmadı. Sonra kare çoklama mı unuttum öyle bir ayarı açtım FPS arttı ama 30 FPS gibi gözüküyor bu sefer de. Nasıl çözerim?
AzazelGuy Decapat Katılım 20 Mayıs 2023 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #2 Resolution arttırın. Ya da Motion blur kapayın. Artı 0 Eksi
the world is yourss Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 2.054 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #3 Oyun crack mi? Artı 0 Eksi
KS KS Baro78 Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #4 AzazelGuy dedi: Resolution arttırın. Ya da Motion blur kapayın. Genişletmek için tıkla... Resolution nasıl atacağım the world is yourss dedi: Oyun crack mi? Genişletmek için tıkla... evet Artı 0 Eksi
AzazelGuy dedi: Resolution arttırın. Ya da Motion blur kapayın. Genişletmek için tıkla... Resolution nasıl atacağım the world is yourss dedi: Oyun crack mi? Genişletmek için tıkla... evet
AzazelGuy Decapat Katılım 20 Mayıs 2023 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #5 Baro78 dedi: Resolution nasıl atacağım. Evet. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan grafik sekmesine gelince oyun çözünürlüğü yani resolution olması lazım onu en yüksek değerlere çekin. Artı 0 Eksi
Baro78 dedi: Resolution nasıl atacağım. Evet. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan grafik sekmesine gelince oyun çözünürlüğü yani resolution olması lazım onu en yüksek değerlere çekin.
KS KS Baro78 Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #6 AzazelGuy dedi: Ayarlardan grafik sekmesine gelince oyun çözünürlüğü yani resolution olması lazım onu en yüksek değerlere çekin. Genişletmek için tıkla... Yaptim Baro78 dedi: Yaptim Genişletmek için tıkla... Sonuç aynı /: Artı 0 Eksi
AzazelGuy dedi: Ayarlardan grafik sekmesine gelince oyun çözünürlüğü yani resolution olması lazım onu en yüksek değerlere çekin. Genişletmek için tıkla... Yaptim Baro78 dedi: Yaptim Genişletmek için tıkla... Sonuç aynı /:
the world is yourss Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 2.054 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #7 Oyun crack olduğu için yüksek ihtimal. Alabiliyorsanız 20 liraya paylaşımlı hesap alın. Artı 0 Eksi