Herhangi bir varlık Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #1 TLOUP1'in şekli şemali ortada sağlam bir optimizasyon güncellemesi gelir mi ? Haberi olan var mı ?
A Ahmet Yusuf Ada Decapat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #2 Yeni çıktı illaki gelir diye düşünyorum
B Berk Count Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.566 Çözümler 34 Yer Eben, New York 29 Mart 2023 #3 Kesin gelecek. Baya olay oldu çünkü ve bu denli bir oyunu çıkarıp uğraşmayacaklarını sanmıyorum.
FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.719 Makaleler 21 Çözümler 99 29 Mart 2023 #5 Temeli patlak bir çöp çıkardılar bu shader zımbırtısı olmasaydı sorunların çoğu çözülebilirdi.
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #6 Mecbur gelecek. Böyle büyük bir markayı ortada bırakırsa Sony PC tarafında mahvolur bence. 10 dakikadır gölgelendirmeler yükleniyor hala %6'da.
Mecbur gelecek. Böyle büyük bir markayı ortada bırakırsa Sony PC tarafında mahvolur bence. 10 dakikadır gölgelendirmeler yükleniyor hala %6'da.
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.673 Çözümler 24 29 Mart 2023 #7 Herhangi bir varlık dedi: TLOUP1'in şekli şemali ortada sağlam bir optimizasyon güncellemesi gelir mi ? Haberi olan var mı ? Genişletmek için tıkla... Gelmezse büyük rezillik. Gelse de çok bir şey değişmez söyleyeyim.
Herhangi bir varlık dedi: TLOUP1'in şekli şemali ortada sağlam bir optimizasyon güncellemesi gelir mi ? Haberi olan var mı ? Genişletmek için tıkla... Gelmezse büyük rezillik. Gelse de çok bir şey değişmez söyleyeyim.
ImDominatingU Kilopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 3.420 Makaleler 1 Çözümler 55 29 Mart 2023 #8 Şu anlık böyle bir fix dolaşıyor : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İşe yaradığını söyleyen çok fazla kişi var fakat yaramıyor diyen de var ki not kısmında bazılarında yarar bazılarında yaramaz deniliyor. Konu açacaktım fakat gerek duymadım, deneyebilirsiniz isterseniz araştırıp.
Şu anlık böyle bir fix dolaşıyor : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İşe yaradığını söyleyen çok fazla kişi var fakat yaramıyor diyen de var ki not kısmında bazılarında yarar bazılarında yaramaz deniliyor. Konu açacaktım fakat gerek duymadım, deneyebilirsiniz isterseniz araştırıp.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.160 Makaleler 26 Çözümler 521 29 Mart 2023 #9 Naughty Dog olayların farkında, güncelleme üzerine çalışıyorlarmış.
Takemura Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 900 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #10 O kadar ertelediler o kadar süre boyunca şu optimizasyonu yapmak bu kadar zor olmamalı