The Last of Us Part 1 mi God of War: Ragnarok almak mı mantıklı?

Nefha

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben Steam üzerinden şu anda Last of Us part 1 oyununu aldım ve 30 dolara aldım indirimde şu an.
Benim aklıma bir soru takıldı. Sizce God of War: Ragnarok almak daha mı mantıklı?
Bu 2 oyunuda hiç oynamadım ve GoW Ragnarok Steam kış indirimlerinde 40 dolara düşecekmiş galiba, öyle bir söylenti var. Bu doğru mu?
Bana yardımcı olursanız çok sevinirim ben çok kararsız kaldım. GoW Ragnarok'ü biraz daha merak ediyorum.
İade edebilirim şu an Last of Us Part 1'i.

God of War'ın ilk oyununu oynadıysanız Ragnarok alın. Ama Last of Us part 1 de çok iyi ben Last of Us part 1 alırdım.

Söylentiyi falan bilmiyorum ama Epic Games'ten oyun almayi dusunursen Last of Us part 1 550 TL eger iade edip epicten alırsan 500 TL para kalmis oluyor bir degerlendir hangi oyun diye sorarsan da sadece Türkçe dublaj icin bile Last of Us derim.

God of War'ın ilk oyununu oynadıysanız Ragnarok alın. Ama Last of Us part 1 de çok iyi ben Last of Us part 1 alırdım.

İlk oyununu bitirdim ve çok uzun süren bir oyun almak istiyorum yani extra şeylerde yapabildiğimiz bir oyun almak istiyorum sizce hangisini alayım ya çok kararsızın gerçekten.

God of War.

İki oyun da cok uzun degil uzun oyun istiyorsan Ghost of Tsushima'ya bakabilirsin.

Arkadaşlar sizce God of War Steam kış indirimlerinde %20 indirim alıp 50 dolardan 40 dolara düşecek mi hiçbir fikrim yok ve genellikle çoğu kişi böyle diyor eğer düşecekse iade edeyim Last of Us'u.

Last of Us Part 1 kesinlikle. Eski bir GOW oynayıcısıyım ve yeni oyunlarda eski seridekiler kadar tad alamadım. Last of Us'ın hikayesi çok güzel.

Bazı arkadaşlar bilmeden atmış Last of Us 8 10 saatlik oynanış verir. Ragnarok 50 60 saate çıkan oynanış sunar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…