The Last of Us Part 1 nasıl bir oyundur?

Makaleler
65
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 5700X
MSI B450 Tomahawk MAX
GoodRAM IRDM Pro 2x 16 GB DDR4 3600 MHz CL18
ASUS Dual RTX 4070 OC
Cooler Master ML240L V2
Kingston Renegade 2 TB SSD
Kingston A2000 1 TB SSD
Sandisk Ultra 3D 500 GB SSD
Kioxia Exceria 480 GB SSD
Samsung 850 EVO 120 GB SSD (Harici)
Lian Li Lancool 216
Cooler Master MWE 700W 80+
İşletim Sistemi: Windows 11 Enterprise 25H2 / Arch Linux
Merhaba arkadaşlar. The Last of Us Part 1 Sony tarafından 3 Mart 2023'te PC'ye çıkarılacak. Ben de ön sipariş ile almak istiyorum, 599 TL fiyatı var.

Önceki konu oyunun alınıp alınmayacağı ile ilgiliydi. Bu konu ondan farklı, karıştırmayın. Bu konuda oyunun kendisinin nasıl bir oyun olduğunu soracağım.

The Last of Us nasıl bir oyundur bilmiyorum. Hiçbir videosunu izlemedim, yani spoiler yemedim.

Oyun nasıldır? PS3, PS4 veya PS5'te oynamış olanlar oyunun nasıl olduğunu söyleyebilir mi?

Harika bir oyundur ama bence bekleyin incelemelerini daha artamaz oyunun fiyatı.
Tamam da zaten PS5 sürümünün incelemeleri belli. PC sürümünde en kötü ne olabilir ki?

Gayet güzel bir oyundur. Fakat almadan önce incelemelerine bir bakın derim.

Geçen çıkan callisto protocol cyberpunk (cyberbug) gibi örnekler mevcut. Hevesiniz felan gider sonra pişman olursunuz.
Doğru ama zaten yamalarla düzeltiliyor bu tip sorunlar. O yüzden fiyatın artma ihtimaline karşı oyunu almak istiyorum.

Zaten oyun çıktıktan sonra 14 gün içinde iade hakkım var. Steam o konuda iyi.

Harika bir oyundur ama bence bekleyin incelemelerini daha artamaz oyunun fiyatı.
Türkiyede sabahları fiyatlar aynı kalınca seviniyoruz illa zam gelecektir

Doğru ama zaten yamalarla düzeltiliyor bu tip sorunlar. O yüzden fiyatın artma ihtimaline karşı oyunu almak istiyorum.

Zaten oyun çıktıktan sonra 14 gün içinde iade hakkım var. Steam o konuda iyi.
Zam çok zor zaten bir remastered için 500 küsür çok daha arttıramazlar. Benim demek istediğim bu oyuna çok da bi değişiklik yapmamışlar gibi duruyor yani şuan hali hazırda olanla genel olarak aynı duruyor. Bir 500 liralık fark yok yani o yüzden dedim. Bekle en azından başka şeyler oynarsın şimdi. Ama sen bilirsin gene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…