BY LEWU Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.690 Çözümler 2 13 Kasım 2024 #1 Oyunun sonunda, Sürprizbozan: SPOILER ateş böceklerinin birçok bağışık denek kullanılmasına rağmen aşı bulunamıyor mu? Yoksa Joel duygusal bağları yüzünden mi Ellie'yi kurtardı? Bunu tam olarak anlayamadım, yorumlarınızı bekliyorum. Part 2 ile ilgili spoiler vermezseniz sevinirim.
Oyunun sonunda, Sürprizbozan: SPOILER ateş böceklerinin birçok bağışık denek kullanılmasına rağmen aşı bulunamıyor mu? Yoksa Joel duygusal bağları yüzünden mi Ellie'yi kurtardı? Bunu tam olarak anlayamadım, yorumlarınızı bekliyorum. Part 2 ile ilgili spoiler vermezseniz sevinirim.
anonymokey Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 367 Çözümler 3 13 Kasım 2024 #2 Duygusal bağları yüzünden.
BY LEWU Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.690 Çözümler 2 13 Kasım 2024 #3 anonymokey dedi: Duygusal bağları yüzünden. Genişletmek için tıkla... Yani Ellie'yi ameliyattan kurtarmasa aşı bulunabilir miydi?
anonymokey dedi: Duygusal bağları yüzünden. Genişletmek için tıkla... Yani Ellie'yi ameliyattan kurtarmasa aşı bulunabilir miydi?
canysf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2014 Mesajlar 2.054 Çözümler 35 Yer Adana 13 Kasım 2024 #4 BY LEWU dedi: Yani Ellie'yi ameliyattan kurtarmasa aşı bulunabilir miydi? Genişletmek için tıkla... Son sahne araba içinde belli oluyor aslında fakat, Evet. Kızı yerine koyduğu için, ve şu an evrendeki tek bağışık kişi olduğundan bulunabilirdi. Beyin'den örnek alınacaktı ve incelenecekti, bu da Ellie'nin ölmesi demekti.
BY LEWU dedi: Yani Ellie'yi ameliyattan kurtarmasa aşı bulunabilir miydi? Genişletmek için tıkla... Son sahne araba içinde belli oluyor aslında fakat, Evet. Kızı yerine koyduğu için, ve şu an evrendeki tek bağışık kişi olduğundan bulunabilirdi. Beyin'den örnek alınacaktı ve incelenecekti, bu da Ellie'nin ölmesi demekti.