The Last of Us Part 1 neden Part 2'den daha pahalı?

Eaglesse

Centipat
Daha fazla  
PlayStation Plus alacaktım ve The Last of Us Part 1'in Part 2'den daha pahalı olması dikkatimi çekti sebebini biliyorsanız söyleyebilir misiniz?

Türkiye fiyatlandırmasında PS için mantık arama dostum, ben sebebinin bu olduğunu düşünüyorum. Misal God of War daha pahalı iken PC platformlarında daha ucuza alabiliyorsun. Kendi konsollarında oynamayın demek gibi bir şey.

Kaynak olarak video da detaylı bahsediliyor.

Türkiye fiyatlandırmasında PS için mantık arama dostum, ben sebebinin bu olduğunu düşünüyorum. Misal God of War daha pahalı iken PC platformlarında daha ucuza alabiliyorsun. Kendi konsollarında oynamayın demek gibi bir şey.

Steam'de indirimsiz 50, indirimli 20 $. Epic Games'de indirimsiz 900, indirimli 360 TL. PS Store'da indirimsiz 700 TL. 😶‍🌫️

Part 1 daha çok sevildiği için olabilir ama zaten Plus alacaksanız part 1 size gelecek.

Peki hocam Last of Us part 1 PS Plus extrada gözüküyor ben Deluxe alsam da gelir mi?

Çok teşekkürler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı