The Last of Us Part 1 optimizasyonu düzeldi mi?

Ben şu an en son sürümü kullanıyorum, hâlâ tam olarak düzeltilmiş değil ancak ilk çıktığı güne göre çok çok daha iyi durumda. Ekran kartınız RX 6600 gözüküyor imzanızda. O kartla 1080P çözünürlükte high-ultra karışık ayarlarda iyi bir şekilde oynarsınız diye düşünüyorum.

Ben şu an en son sürümü kullanıyorum, hâlâ tam olarak düzeltilmiş değil ancak ilk çıktığı güne göre çok çok daha iyi durumda. Ekran kartınız RX 6600 gözüküyor imzanızda. O kartla 1080P çözünürlükte high-ultra karışık ayarlarda iyi bir şekilde oynarsınız diye düşünüyorum.
RX 6600 karta sahibim. High ayarda akıcı oynatıyor. Sadece birkaç sahnede FPS düşüşü yaşadım. Ultra ayara maalesef çıkamıyorum çünkü VRAM yetersiz kalıyor.

Oynamayı düşünüyorum. Ama optimizasyonu düzeldiyse alacağım.

3 kere bitirdim şu an 4'e oynuyorum ama bazı kısımlarda oyun crash atıyor 3 sefer bitirdiğim hep aynı kısımlarda crash attı 4'e başladım ama FPS kısmında sıkıntısı giderilmiş gayet güzel yapmışlar düşünürsen al bitir gayet güzel hikayeye sahip.
i5 13600KF 4070 OC 12 GB 2x16 GB RAM DDR5.
Bazı alanlarda FPS düşüyor Ultra ayarlarda oynuyorum ama onu da mekan geçişi diye pek takmadım onun dışında Ultra ayarlarda 80 90 FPS oynuyorum DLSS açarsam 120 130'a kdr çıkıyor görüntüde bozulma olmuyor akıp gidiyor.
Ben paylaşımlı hesap olarak aldım 20 TL gibi bir ücrete.

@298784, tamamen olmasa da düzeldi hocam. Bir de o saçma sapan buglar bayağı bir fixlenmiş. Hatta ben mi keşfedemedim bilmiyorum ancak oyunda 1 kez bile bug ile karşılaşmadım son sürümde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı