The Last of Us Part 1 overrated mi?

Eğer sevmemesinin sebeplerini açıklıyor ise bir sorun görmüyorum. Şahsen ben hariç dünyadaki herkes bir oyunu sevse eğer sebeplerim bana mantıklı geliyor ise kimse fikrimi değiştiremez. Hatalarım var ise kabul ederim ve 2. bir şans veririm. Baktım yine olmuyor, o zaman cidden bu oyunu sevmemişim demektir. Dediğiniz gibi "X oyun overrated mi?" gibi konular açmak bana yine mantıksız gelmiyor. Oyun hakkında yanlış bildiği şeyler var ise düzeltiriz ve 2. bir şans vermesini öneririz. Yine beğenmediyse gerçekten sevmemiş demektir.

Bana bencilce ve kötü niyetli geliyor. Ben bu tarz bir konu açacak olsam dediğim gibi "X oyununu beğenmedim" deyip sorunu kendimde ararım. Olay tamamen yaklaşım tarzı ve dünyanın kendi etrafında dönmediğini anlamak... Benim de beğenmediğim ve başyapıt olduğunu düşündüğüm bazı oyunlar var. Ama asla böyle çirkeflik yapmam. İnsanların beğenmediği her şeyin overrated olmadığını anlamaları lazım. Beğenmemek ve overrated kelimelerinin anlamca bir alakası bile yok. Ben bunu anlamayan kullanıcılarla saygılı bir şekilde tartışılabileceğine veya yardım edilebileceğine hiçbir şekilde inanmıyorum.

Yok sadece teknik açıdan kıyaslamıştım. TLOU1'in teknik anlamda GTA 5'ten iyi olduğu yerleri söyler misiniz?

Vuruş hissiyatı açısından TLOU daha iyi. Grafikler ise iki oyununda kaplama kalitesi kötü ama TLOU bir şekilde ışıklandırma ile telafi ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…