684918 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 3.047 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2024 #11 11 senelik oyundan spoiler yeyip bu triplere girmek de ayrı bir kafa. Mantarlar geldi, kurtuldun bu kadar. Kasmayın bu kadar.
11 senelik oyundan spoiler yeyip bu triplere girmek de ayrı bir kafa. Mantarlar geldi, kurtuldun bu kadar. Kasmayın bu kadar.
Weeping Angel Hectopat Katılım 6 Aralık 2019 Mesajlar 372 Çözümler 3 17 Ekim 2024 #12 684918 dedi: 11 senelik oyundan spoiler yeyip bu triplere girmek de ayrı bir kafa. Mantarlar geldi, kurtuldun bu kadar. Kasmayın bu kadar. Genişletmek için tıkla... Ben de bu kafayı anlamıyorum. Kaç yıl geçmiş olursa olsun, insanların bilmemesi gayet doğal. Bütün klasik romanları okudun mu, filmleri izledin mi? Mahabharata'yı okudun mu mesela? 2300 yıl geçmiş hala nasıl okumamış olabilirsin!?
684918 dedi: 11 senelik oyundan spoiler yeyip bu triplere girmek de ayrı bir kafa. Mantarlar geldi, kurtuldun bu kadar. Kasmayın bu kadar. Genişletmek için tıkla... Ben de bu kafayı anlamıyorum. Kaç yıl geçmiş olursa olsun, insanların bilmemesi gayet doğal. Bütün klasik romanları okudun mu, filmleri izledin mi? Mahabharata'yı okudun mu mesela? 2300 yıl geçmiş hala nasıl okumamış olabilirsin!?