The Last of Us Part 1 Remake en ucuz nereden alınabilir?

Eğer Steam key alırsa oyun yapımcısına para gidiyor. Hatta Steam'den çok kazanıyor olabilirler bile.

Eğer Steam key alırsa oyun yapımcısına para gidiyor. Hatta Steam'den çok kazanıyor olabilirler bile.
Paylaşımlı hesapta da gidiyor ama 1 kişinin vereceği parayı daha çok kişi bölüşerek veriyor böylece herkes indirimli almış oluyor. Tabi yapımcı açısından olumsuz bir durum.

En ucuz nereden alabilirim diyorsan demek ki sen de cebini düşünüyorsun ve yapımcıya giden parayı önemsemiyorsun.
Teorik olarak ben kaç liraya alırsam yapımcıya destek olmuş oluyorum. Benim başlıkta anlatmak istediğim daha önceden etail kampanyasını görmüştüm şimdi bulamadım. Bundan kaynaklı böyle birşey yazdım. Paylaşımlı hesaptaki problemim benim ben tek bir oyunda bağlı kalmıyorum arada başka oyunlara girmek istiyorum o zaman engel oluyor bana.

Etailde Deluxe sürümü 525 aldım daha uygun bilginiz olsun e tail lastail kodu ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…