The Last of Us Part 1 Remastered vs Spider-Man Remastered vs Persona 5 Royal

bartp04

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, hepiniz biliyorsunuz ki 20 Kasım'dan sonra TL Steam'den kalkacak. O yüzden almak istediğim 3 oyun var ve bu üçünü de almak istememin sebepleri var ama pahalı oyunlar oldukları için aralarından bir tanesini seçmek zorundayım.

The Last of Us Part 1 Remastered: Bu oyunu konsoldan sadece 1 saat gibi bir sürede oynayabildim ve o sürede memnun kalmıştım. Oyun bilgisayara geldiği için denemek istiyordum ama optimizasyonu hakkında iyi yorumlar almadığım için ön yargılıyım.

Marvel's Spider-Man Remastered: Bu oyunu da bilgisayara geldiği zaman korsan olarak oynadığımda uzun bir süre oynamıştım ama 20 Kasım'dan sonra bu kadar uygun fiyata bulamayacağımı düşündüğüm için almak istediğim oyunlar arasında ama dediğim gibi önceden çok uzun bir süre oynadığım için bu oyunu almak hakkında da kararsızım.

Persona 5 Royal: Bu oyunu da Game Pass ile 150 saat oynadım ama bu oyunun bende büyük bir yeri olduğu ve birkaç gün sonra Game Pass'ten kaldırılacağı için "Acaba alınır mı?" sorusuna bir türlü cevap bulamıyorum.

Bu konudaki görüşlerinizi almak isterim, ek olarak başka bir öneriniz varsa onlara da açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka Spider-Man bir 50-60 saat götürür sonra sıkar diye düşünüyorum. Last of Us'ı da 20-30 saatte bitirirsin. Persona 5 royal alabilirsin fakat diyosanki zaten oynadım falan diye. Spider-Man alabilirsin. Kimi 500 saat oynuyor kimi 30 saat kimi 100 saat. Kısacası tercih sana kalmış. Eğer Last of Us alırım hikayesini oynarım bitiririm sıkıntı yok dersen (Remastered'ı güzel diye duydum) alabilirsin. Ya da Spider-Man alıp yüzlerce saat oynarsın ama herkese göre değişiyor. Ya da Persona 5 royal alırsın ama benim tercihim Spider-Man.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı