The Last of Us part 1 - Steam versiyonunda düzeltme yamaları yapıldı mı?

"Gölgelendiriciler oluşturuluyor" ilerlemesini bekliyorum. Hikayeyi bilerek henüz açmadım. 4 Saatte falan daha %10 ilerleme kaydetmiş. Nasıl olacak bilmiyorum. Ekran kartım 6700 XT bu arada.
Bende de öyle olmuştu ama 1.0.1.5 ve 1.0.1.6 güncellemelerini yükleyince yarım saatte filan bitti o işlem. (korsan versiyon DODI repack)

Güncelleme: Shaders, bi 10-15 kere oyunu kapatıp açmamın ardından 40 dakikada falan tamamlandı.

VRAM kullanımı 10GB daha menüde iken. Ekran kartı kullanımı full, sıcaklık 69 derece ki ilk defa bir oyunda bu sıcaklığı gördüm henüz menüdeyken.

İşlemci kullanımı değişkenlik gösteriyor %50, %100 arasında gidip geliyor.

Bunların hepsi daha henüz menüde yaşanıyor arkadaşlar. Bu nasıl bir oyun bu nasıl bir Vram kullanımı?

Hocam bugün oyuna 14GB güncelleme gelmiş güncellemeyi yapıp sonuçlarını söyler misiniz?

Oyun çok kötü bir şekilde PC port olarak getirildi. Düzelmesi de uzun sürecek gibi. 70GB olan Cyberpunk'ta bile 50GB güncellemeler geliyordu.

Güncelleme 2: Oyun içinde sistem daha stabil. Bu akşam 14GB boyutunda patch gelmişti. Öncesinde oyun içi durum nasıldı bilmiyorum.

Güncelleme 2 ile ekledim hocam.

Dosya Ekleri

• resim_2023-04-08_001842359.png
    2,3 MB · Görüntüleme: 45
Güncelleme 2: Oyun içinde sistem daha stabil. Bu akşam 14GB boyutunda patch gelmişti. Öncesinde oyun içi durum nasıldı bilmiyorum.

Güncelleme 2 ile ekledim hocam.
İşlemci kullanımı ve Ram kullanımı fenaymış. Gtx 1660Ti sistem kullanıyorum sanırım rahat oynayabilmem için biraz daha güncelleme beklemem gerek. İyice düzelince alırım.

Benim arkadaş her şeyi güncellemiş oyunu açınca kasa üstüne sucuk koysan pişer diyor.

O 5 dakikada bir çökme muhabbetini DLSS kapatak çözdüm ben, artık 2 saatte bir çöküyor

Dediğiniz gibi yaptım DLSS'yi kapattım, zaten oyuna büyük bir güncellemede geldi. Oyun hiç çökmedi son oynadığımda 2 saate yakın oynadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…