Satılık The Last of Us Part 1 (Steam)

Makaleler
6
Vatan Bilgisayar'dan RX 6700 alınca elde ettiğim Last of Us Steam keyi Diablo 4 alacağım için satılıktır. AMD Rewards hesabım üzerinden kendi Steam hesabınızı bağlayıp keyi alıyorsunuz daha sonra AMD hesabımla kendi Steam hesabınızın bağlantısını kaldırıyorsunuz. İşlem bu kadar.

Fiyat: 399TL.

Son düzenleme:
İyi satışlar. Ben de company of heroes kodu satıyorum, ben etkinleştirdim key var sadece Steam'de oyunu aktif etmek kaldı, AMD hesap bağlamada AMD ürün gerekli diye böyle yaptım, ekran kartı için de aynı şey geçerli mi bilmiyorum.

Vatan Bilgisayar'dan RX 6700 alınca elde ettiğim Last of Us Steam keyi Diablo 4 alacağım için satılıktır. AMD Rewards hesabım üzerinden kendi Steam hesabınızı bağlayıp keyi alıyorsunuz daha sonra AMD hesabımla kendi Steam hesabınızın bağlantısını kaldırıyorsunuz. İşlem bu kadar.

Fiyat: 450TL.
Etail sitesinden 450TL ye alınabildiği için burda alan çıkmaz.

Fiyat: 399TL.

Teklif hala geçerli mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı