3 küçük, birer tane(biri AMD kartlar diğer NVIDIA kartlar için) sürücü güncellemesi ve 1 büyük(14 GB'lik) güncelleme aldı ve düzeltilebilen tek şey ufak tefek çökme problemleri. Oyunu PC'ye port eden firma da optimizasyonu salmış durumda. 14 GB'lik güncellemede çökme problemleri ve dualsense/ Xbox Controller problemlerini çözdük demişler. Steam forumuna baktığında ise insanların klavye ve mouse kontrollerinin bozukluğundan ve optimizasyondan şikayetçi olduğunu görüyorsun. İşin garip yanı bu oyun başta kontrolcü için tasarlandı. Nasıl kontrolcülerde bile problem oluyor bu portta? Hadi kontrolcülerde problem var diyelim. Neden bir PC portunda klavye ve mouse yerine kontrolcüye öncelik verdiniz. Ben başta 1 aya düzeltirler. Sony bu oyunu böyle bırakmaz diyordum fakat güncellemelerde düzelttik dedikleri şeylere bakınca ve insanların her güncellemede hiçbir şey değişmedi demesini gördükçe ümidim gitti. Yaz mevsimine ancak düzelir. Düzelttikten sonra zorunlu olarak yaz indirimlerinde %20- 35 arası bir indirime sokup millete satarlar oyunu yine yollarını bulurlar.