The Last of Us Part 1 Steam'de 1282 incelemede %40 olumlu aldı

Yükleniyor yazısı hariç hiçbir şey düzelmemiş.

Bende hala kasıyor Vram yiyen ayarları biraz kısınca oyun 60 70 fps olsada akıcı gelmiyor. Rx 6600Xt ryzen 5 5600 16 gb ram var. Hala 11 gb vram ve 25 gb ram yiyor (depolamadan destek alarak). Buda %1 lik gibi değerlerin düşük olmasına sebep oluyor. İşlemci kullanımı çok fazla. 60 70 fps olsada yeteri kadar akıcı hissettirmiyor. Gölgelendiricileri yüklenirken işlemci %100 ve 90 dereceye çıkıyor hala.Düzelene kadar rtx 3060 altı kartı olanlar oynamasını önermiyorum çünkü, oyun düşük ve ortada iğrenç gözüküyor. Yaza kadar beklemekte fayda var gibi.

Temmuz, Ağustos gibi anca toparlayacaklar bence.

1 güncellemede toplanmasını bekliyorsanız biraz avcunuzu yalarsınız. 1 güncellemeye toplansaydı oyun bu kadar kötü neden çıkardı? İlk gün yamasıyla sıkıntısız oynanırdı. Çok sorunu var bu oyunun. Düzeltilmesi için en az 3 ayı var bence.

3 küçük, birer tane(Biri AMD kartlar diğer NVIDIA kartlar için) sürücü güncellemesi ve 1 büyük(14GB'lik) güncelleme aldı ve düzeltilebilen tek şey ufak tefek çökme problemleri. Oyunu PC'ye port eden firma da optimizasyonu salmış durumda. 14GB'lik güncellemede çökme problemleri ve Dualsense/ Xbox Controller problemlerini çözdük demişler. Steam forumuna baktığında ise insanların klavye ve mouse kontrollerinin bozukluğundan ve optimizasyondan şikayetçi olduğunu görüyorsun. İşin garip yanı bu oyun başta kontrolcü için tasarlandı. Nasıl kontrolcülerde bile problem oluyor bu portta? Hadi kontrolcülerde problem var diyelim. Neden bir PC portunda klavye ve mouse yerine kontrolcüye öncelik verdiniz. Ben başta 1 aya düzeltirler. Sony bu oyunu böyle bırakmaz diyordum fakat güncellemelerde düzelttik dedikleri şeylere bakınca ve insanların her güncellemede hiçbir şey değişmedi demesini gördükçe ümidim gitti. Yaz mevsimine ancak düzelir. Düzelttikten sonra zorunlu olarak Yaz indirimlerinde %20- 35 arası bir indirime sokup millete satarlar oyunu yine yollarını bulurlar.

PlayStation markasının en önemli oyunlarından birisini bu kadar berbat bir şeklide PC'ye çıkarmaları PC oyuncularının güvenini çok sarstı bence. Bundan sonra her PC'ye çıkarttıkları oyunun satışlarında bir düşme olur mu acaba? Keşke olsa da akıllansalar biraz. Şahsımca PlayStation tarafından bir oyun PC'ye geldiğinde almadan önce 3-5 kere düşünürüm artık.

100 FPS alsan kasıyor ben böyle bir şey gormedim. Sabit 70 FPS yaptım gene kasıyor. Oyun o kadar mukemmel ki optimizasyonla mundar etmişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…