The Last of Us Part 1 vs Cyberpunk 2077

Seveni için Cyberpunk 2077 ancak ben kendi fikrimi söyleyecek olursam Cyberpunk hiç güzel bir oyun değil. TLOU Part 1 çizgisel bir oyun ama daha keyifli.

Sadace ikisini alacak bütçem var ama hangisini alsam bilemedim. Oyunları oynayanlar bana tavsiyede bulunsa The Last of Us biraz biliyorum ama Cyberpunk hiçbir şey bilmiyorum ama çok duydum. O yüzden kararsızım.

Last of Us bir sanat eseri Cyberpunk'ta güzel ama Last of Us başka.

2020'den geldiniz galiba. Karantina nasıl geçiyor hocam?

TLOU 2 PC'ye gelecek seneye mart ayında. Bence TLOU alın.

İyi geçiyor iyi (!) en son 2020-2021 de oynadığım için internet kafede bir bilgim yok şimdi buglar düzeltildiyse oynanır.

İyi geçiyor iyi (!) en son 2020-2021 de oynadığım için internet kafede bir bilgim yok şimdi buglar düzeltildiyse oynanır.
Buglar düzeltilmekle kalmadı eksik bulunan çoğu şey oyuna eklendi 2020 haline kıyasla yeni bir oyun bile sayılabilir. Oyunu o haliyle terk etmedikleri ve geliştirmeye devam ettikleri için firmayı tebrik mi etsek yoksa o halde çıkardıkları için küfür mü etsek bilemiyorum

Bence hikayeleri seven bir oyuncu her ikisini de oynamalı. TLOU part 1' i oynadım, Cyberpunk'ı henüz oynamadım ama uygun bir zamanda dlc si ile birlikte oynayacağım. TLOU'ın eğer zombi temasını da seviyorsanız, postapocaliptik atmosferi ile yeri geliyor yalnızlık duygusunu verdiği bambaşka bir duygusal hissi var. Bu temada pekçok film dizi izledim oyunlar oynadım ama bu tarifi zor hissiyatı verebilen çok az yapıt var. Tabi türkçe dublaj olmasının da çok büyük katkısı var. Bazı oyunlar vardır ya hani bitince bir boşluk duygusuna kapılırsın başka oyun oynamak istemzsin bir süre. Last Of Us Part 1 böyle bir oyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…