8 811150 Centipat Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 3.934 Makaleler 1 Çözümler 12 25 Nisan 2025 #11 SHELBY_28 dedi: Hocam 3 oyunda var fakat hangisine başlasam diye düşünüyorum. Aldım zaten hocam hepsi var hangisine başlasam karar veremedim. Genişletmek için tıkla... Pardon yanlış anlamışım. Yine kararım değişmez ama .
SHELBY_28 dedi: Hocam 3 oyunda var fakat hangisine başlasam diye düşünüyorum. Aldım zaten hocam hepsi var hangisine başlasam karar veremedim. Genişletmek için tıkla... Pardon yanlış anlamışım. Yine kararım değişmez ama .
SHELBY_28 Picopat Katılım 26 Eylül 2024 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2025 #12 811150 dedi: Pardon yanlış anlamışım. Yine kararım değişmez ama . Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok hocam sağ ol.
811150 dedi: Pardon yanlış anlamışım. Yine kararım değişmez ama . Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok hocam sağ ol.
yunusebaran Kilopat Katılım 14 Ekim 2019 Mesajlar 877 Çözümler 8 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i9-13900K – RTX 4070 Ti Super – 32 GB 5600MHz DDR5 RAM Cinsiyet Erkek Meslek 3D CAD Jewelry Designer and Environment Artist 25 Nisan 2025 #13 SHELBY_28 dedi: Yazın PS5 CD'li alacağım, sizce ilk hangisi oynanmalı? The Last of Us Part 1, Detroit, Elden Ring. Genişletmek için tıkla... Önce The Last of Us Part 1 sonra Part 2.
SHELBY_28 dedi: Yazın PS5 CD'li alacağım, sizce ilk hangisi oynanmalı? The Last of Us Part 1, Detroit, Elden Ring. Genişletmek için tıkla... Önce The Last of Us Part 1 sonra Part 2.
Hiroo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.867 Çözümler 6 25 Nisan 2025 #14 SHELBY_28 dedi: Hocam 3 oyunda var fakat hangisine başlasam diye düşünüyorum. Aldım zaten hocam hepsi var hangisine başlasam karar veremedim. Genişletmek için tıkla... O zaman tlou part 1 oyna Türkçe dublajı gayet kaliteli kendim geçen ay alıp bitirdim tavsiye ederim.
SHELBY_28 dedi: Hocam 3 oyunda var fakat hangisine başlasam diye düşünüyorum. Aldım zaten hocam hepsi var hangisine başlasam karar veremedim. Genişletmek için tıkla... O zaman tlou part 1 oyna Türkçe dublajı gayet kaliteli kendim geçen ay alıp bitirdim tavsiye ederim.
C C.Metee Hectopat Katılım 19 Aralık 2019 Mesajlar 617 25 Nisan 2025 #15 UmutMelihAkyol dedi: Elden Ring uzun süreli götürecektir. Klasiklerden istiyorsanız The Last of Us alın. @C.Metee, Playstation için mi alacak? PC'de oynamıyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Aaa onu görmemişim pardon.
UmutMelihAkyol dedi: Elden Ring uzun süreli götürecektir. Klasiklerden istiyorsanız The Last of Us alın. @C.Metee, Playstation için mi alacak? PC'de oynamıyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Aaa onu görmemişim pardon.
ruzgaragaqx Femtopat Katılım 17 Ekim 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2025 #16 Elden ring sinir hastasi eder TLOU sarar çerez bitirmelik oyundur fakat Detroit duygu yüklü bir oyundur seçimi yap
Elden ring sinir hastasi eder TLOU sarar çerez bitirmelik oyundur fakat Detroit duygu yüklü bir oyundur seçimi yap