Emir50 Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 235 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Gigabyte A320M-H.İşlemci:Ryzen 5 5600.Ekran kartı:Asus Tuf Gaming GTX1650.Ram:G.skıll 3200mhz 8x2.Güç kaynağı:Sharkoon SHP650 V2 650 W Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Aralık 2024 #11 @WolreaG @Yerayay cevaplarınız için teşekkür ederim
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.268 Makaleler 11 Çözümler 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2024 #12 WolreaG dedi: İkisi de naught dog oyunu ikisi de mükemmel ötesi oyun ama atmosferi ve hikayesi olarak TLOU öneririm. Uncharted'ın ilk 3 oyununu oynamadan 4. oyununu oynamanızıda önermem eski oyunlardan bilgiler geliyor 4. oyunda. Genişletmek için tıkla... Sadece geçmiş oyundaki maceralardan bahsettiklerini hatırlıyorum nathen ile Sam'in. Bide Elena var tabi.
WolreaG dedi: İkisi de naught dog oyunu ikisi de mükemmel ötesi oyun ama atmosferi ve hikayesi olarak TLOU öneririm. Uncharted'ın ilk 3 oyununu oynamadan 4. oyununu oynamanızıda önermem eski oyunlardan bilgiler geliyor 4. oyunda. Genişletmek için tıkla... Sadece geçmiş oyundaki maceralardan bahsettiklerini hatırlıyorum nathen ile Sam'in. Bide Elena var tabi.
WolreaG Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 5.225 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX 570, 8 GB RAM, i5-4590 Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2024 #13 Yerayay dedi: Sadece geçmiş oyundaki maceralardan bahsettiklerini hatırlıyorum nathen ile Sam'in. Bide Elena var tabi. Genişletmek için tıkla... Evet Elena ile bir sohbeti vardi eski oyunlardan bir şeyler diyordu. O yüzden dedim.
Yerayay dedi: Sadece geçmiş oyundaki maceralardan bahsettiklerini hatırlıyorum nathen ile Sam'in. Bide Elena var tabi. Genişletmek için tıkla... Evet Elena ile bir sohbeti vardi eski oyunlardan bir şeyler diyordu. O yüzden dedim.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.268 Makaleler 11 Çözümler 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2024 #14 WolreaG dedi: Evet Elena ile bir sohbeti vardi eski oyunlardan bir şeyler diyordu. O yüzden dedim. Genişletmek için tıkla... Çokta önemli değil yani ayrı bir hikaye var uncharted 4 de.
WolreaG dedi: Evet Elena ile bir sohbeti vardi eski oyunlardan bir şeyler diyordu. O yüzden dedim. Genişletmek için tıkla... Çokta önemli değil yani ayrı bir hikaye var uncharted 4 de.