The Last of Us Part 1 “you don't have enough System" hatası nasıl çözülür?

TheWolf0801

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, ben bugün Steam'den TLOU1 yükledim oynaya basıyorum 10-15 saniye sonra bu hata çıkıyor: “you don't have enough System and video Memory to start the game” nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba, ben bugün Steam'den TLOU1 yükledim oynaya basıyorum 10-15 saniye sonra bu hata çıkıyor: “you don't have enough System and video Memory to start the game” nasıl çözebilirim?

Sistem ozelliklerinizi tahmin ediyorum hmmm.
Joker alabilir miyim?

Oyunu baslatınca gorev yonetıcısını AC TLOU1 yazar onun solundakı ucgene tıkla sonra hata metnıne sağ tıklayıp simge haline getir de gidiyor. Sonra hiç kapatmadan oynamaya devam et (sistem ozellıklerın yeterlıyse tabı)

Bilgisayar özellikleriniz neler?
Sistem ozelliklerinizi tahmin ediyorum hmmm.
Joker alabilir miyim?
Oyunu baslatınca gorev yonetıcısını AC TLOU1 yazar onun solundakı ucgene tıkla sonra hata metnıne sağ tıklayıp simge haline getir de gidiyor. Sonra hiç kapatmadan oynamaya devam et (sistem ozellıklerın yeterlıyse tabı)
Ekran kartı: GTX 980 Ti
İşlemci: İ7 3770K
Ram: 16 GB DDR3

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı