The Last of Us Part 2 16 saatte biter mi?

Makaleler
2
Daha fazla  
Forumda herkes en hızlı 20 22 saatte bitirdiğini yazmış, ben de merak edip save dosyama baktım 16 saat yazıyordu. Yani çok oyalanarak her lootu toplayarak vs oynamadım ama öyle aşırı hızlı da değildim. Acaba oyunda bir yerleri mi kaçırdım, nasıl bu kadar hızlı bitti?

12 - 13 saat civarı oynamakla birlikte oyunun yarısına geldim. 16 saatte bitirmek fazla hızlı geldi bana. Bitirdiğinize eminseniz fazla bir şey kaçırdığınızı sanmıyorum. YouTube'da videolarına vs. baktınız mı?

Hocam ben de o civarda bitirdim sağa sola çok takılmadan oynarsan biter zaten YouTube'da walkthrough videoları da o civarda. Bitirdikten sonra ekstra içerikleri de yapmanızı öneririm.

Sinematikler geçilebiliyor mu bilmiyorum ama belki geçmişsinizdir. Geçtiyseniz oradan zaman tasarrufu yapmış olabilirsiniz.

İhtimali yok, sindirmeyi bırak kendimce speedrun yapar gibi oynamıştım PS4'te ve meret 22 saat sürmüştü. Seattle bölümünde oyalandığımı da sayacağım hadi 21 saat olsun.

Ben ne kadar sürede bitirdim bilmiyorum ama 15-20 saat arası bitirmiştim ben de. Bence zorluk çok fark ettiriyor. Zorluğu kolaya falan aldıysanız olabilir. Ayrıca benim de bazen internette yazandan çok erken bitirdiğim oyunlar oluyor. Normal bunlar.

İlk oynandığı andan sayarsak save dosyasının saati ile Steam'deki oynama saati birbirini tutmayabiliyor sanırım, belki takıldığınız nokta burasıdır. Mesela ben Steam'de 24 saat oynadım ama Abby'i oynayıp tiyatroya geldiğimiz kısımdayım. Save dosyasını kayıt edersem 24 saat gözükmez sanırım orada.

Bi bakar mısınız hocam? Konudan bağımsız merak ettim.

@Salih Gürbüz vizeler bitene kadar oyuna girmeme sözüm vardı, bozduk sözü

Save dosyası farklı sekilde tutuyordur belki de süreyi falan filan, tam nedeni bilmiyorum. Biraz oyalanarak chill şekilde oynadım ben. Sizin 16 saat garip.

Belki de oyunun sonunu doğru bilmiyorsunuzdur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…