The Last of Us Part 2, 3 gün sonra erişime açılıyor

Bloodlinee

Hectopat
Daha fazla  
Oynamayacak olan PC kitle çok şanslı. Konsol kitle olarak bu oyunun kölesi olduk. Sony oyunlarının kalitesini iliklerinize kadar hissedeceksiniz. PS 4 ve 5'te 12 kere bitirdiğim tüm sürümlerde Platinium kupasını aldığım oyun PlayStation'ın ta kendisi unutan olur diye açma gereği duydum. Şimdiden iyi oyunlar. Pre-purchase The Last of Us™ Part II Remastered on Steam

Son düzenleyen: Moderatör:
Su oyunu oynamak icin yeni bilgisayar aldim.

Su oyunu oynamak icin yeni bilgisayar aldim.

PlayStation 5 de alabilirdin. 20 bine bu oyunu güzel oynatacak çok nadir sistem vardır herhalde sırf bu oyun için aldıysan tâbi diğer oyunlar için bilemem.

PlayStation 5 de alabilirdin. 20 bine bu oyunu güzel oynatacak çok nadir sistem vardır herhalde sırf bu oyun için aldıysan tâbi diğer oyunlar için bilemem.
Playstation'da oyun fiyatlari cok ucuk oluyor o yuzden bilgisayar tercih ettim, hem diger islerim icin de lazim oluyor.

Playstation'da oyun fiyatlari cok ucuk oluyor o yuzden bilgisayar tercih ettim, hem diger islerim icin de lazim oluyor.
Bu oyun steamda 2000 TL ye falan geliyor konsolda 1200 TL indirimle 900 e almıştım Rdr 2 200 TL ye almıştım indirimde steamdan daha iyi fiyatlar oluyor ve PS plus da part 1 god of War Ragnarok vb çok iyi oyunlar var evet yeni oyunlar daha pahalı çıkıyor konsolda ama çoğu iyi oyunda güzel indirim oluyor

4070 Ti Super 2K da 90-100 FPS verse iyi olur. Umarım ilk oyun gibi sıkıntılı çıkmaz. Sistem gereksinimleri benzer seviyede çünkü.

Valla hocam çok şanslısın. Ben konsolda 5 defa bitirdim. Doyamadım şimdi pc' de ön sipariş verdim. Şu oyundaki savaş mekanikleri başka hiçbir oyunda yok. Bir de sırf bu oyun için oled monitör aldım o kadar şaheserdir benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…