The Last of Us Part 2, 3 gün sonra erişime açılıyor

PS4'te oynamıştım. TLOU1'i sevmiştim. TLOU2'yi de sevmiştim her şeyini ama hikayesi beni hiç memnun etmemişti. Tekrar oturup oynayacağım bir oyun kesinlikle değil ama. Oyun bence çoktan PC'ye gelmeliydi çok geç kalınmış bile. Sony Spider-Man 2'yi bile getirmişken TLOU2'nin yeni gelmemesi lazımdı.

Sabırsızlıkla beklediğimiz oyunlardan birisi, doğrudan oynamayı düşünüyorum. Umarım çabukça malum işi halledilir de yolumuzu buluruz.

1250TL gayet uygun fiyat bence diğer oyunlar 2 3K civarı.

@Kartallll, 10-15 saat sürecek hikayeli oyunlar için 1000 TL de fazla. İsteseler rahatlıkla sürümden kazanabilirler de istemiyorlar, kendileri bilir. Biz de almayız.

@Kartallll, 10-15 saat sürecek hikayeli oyunlar için 1000 TL de fazla. İsteseler rahatlıkla sürümden kazanabilirler de istemiyorlar, kendileri bilir. Biz de almayız.

The Last of Us Part 1 yaklasik 16 saat part 2 ise 26 saat 10 15 değil yani.

Böyle yapımlara para vermek benim için bir keyif. Güzelim türkçemiz oyunda dahil olduğu için bir saniye bile düşünmeden aldım. Ön siparişten aldığım için çoktan indirmiş bekleme modundayım. İyi oyunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…