The Last of Us Part 2, 3 gün sonra erişime açılıyor

PlayStation 5 de alabilirdin. 20 bine bu oyunu güzel oynatacak çok nadir sistem vardır herhalde sırf bu oyun için aldıysan tâbi diğer oyunlar için bilemem.

Dostum insanlara konsol dünyasında optimizasyon problemleri, FPS dropları, hileciler, donanım uyumsuzlukları gibi şeylerin olmadığını anlatmakla ömür geçirdim.

İnsanların alışkanlıkları maalesef değişmeyecek. Ülkemizde konsolun pazarı çok düşük. Sony gibi bir dünya devinin ülkemizden çekilmesi, Xbox ve Nintendo'nun ülkemizde hala ofis açmamaları inanılır gibi değil.

Dünyanın geri kalanında konsollar oyun konusunda insanların 1 numaralı tercihidir.

Söylediklerinde haklı olduğun yerler fazlasıyla bulunuyor. Yalnız şöyle bir durum da var, Sony'e ait bir cihaz alıyorsan onun belirlediği fiyatlara oyun almak zorundasın. Ayrıca online oynayabilmek için de plus aboneliğin olmak zorunda. Bu tamamen O'na bağımlı olman demek anlamına geliyor.

Orta seviye bir sistemin varsa, oyunları alternatif yerlerden alabilirsin ya da malum yollarla oynayabilirsin. Plus gibi online oynamak için belli başlı aboneliklere de bağımlı olmazsın.

Konsol tarafı parası olan ve kafası rahat oyun oynamak isteyenler için ideal.
PC tarafı ise gerektiğinde para vermeden de oyun oynamak isteyenler için ya da daha uygun fiyata oyun oynamak isteyenler için ideal durumda.

Şu sıralar Steam'deki oyunlar PS Store'dan çok daha pahalı. PS Deluxe üyelikle her yıl neredeyse sınırsız bir şekilde bir çok oyuna erişiminiz oluyor. Mesela ben neredeyse 2 yıldır hiç bir oyun satın almadım. İstediğim oyunları hep Deluxe üyelikle oynama fırsatı elde ettim. Ayrıca üyelikle gelen oyunlar dışında yeni bir oyun almak istesem Deluxe üyeliğin verdiği avantajlarla Steam'deki fiyatların neredeyse yarısına oyunları alabiliyorum.

Bu durumda PC çok daha pahalı bir seçim oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…