The Last Of Us Part 2 Güzel Mi?

Katılım
23 Kasım 2018
Mesajlar
5.329
Makaleler
30
Çözümler
10
Almaya değer mi? Hikayesi nasıl? Spoiler vermeden anlatır mısınız? 500-600₺ fiyatı. Turkcell taksitle bile satıyor. Taksit ile oyun alacak kötü günlere geldik.
 
Gerçekten o kadar pahalı mı? Elimde PS olmadığı için oyun fiyatlarını takip edemiyorum. Bence oyun çok iyi. Grafikler, oynanış, hikaye falan kesinlikle alınmalı. Ancak şahsen bir oyuna ne olursa olsun o parayı vermem. İndirimi falan bekleyin derim.
 
İlk Last of Us'ı bile oynayamamış biri olarak beğenmedim. PS4 veya PS3'üm olmadığı için ikisini de deneyemedim fakat gördüğüm kadarıyla 600 liralık bir oyun değil. 10 yıl falan sonra PS4 alınabilecek fiyatlara düştüğünde alırsam, canım sıkılınca ve başka oyun kalmayınca oynayacağım bir oyun.
 
Hikaye kötü bir oyuna bu kadar paralar vermeni önermem. Hem de böyle bir oyunda.

Hadi ya o kadar kötü mü? Halbuki sabırsızlıkla beklenen, yılın en iyi oyunlardan biri olmaya aday gösterilecek cinsten bir oyun olacak diyorlardı. Şimdi balon mu oldu? Eğer öyleyse Last Of Us Part II tam bir hayal kırıklığı olmuş anlaşılan.
 

Alakası yok mahvedilmiş oyun. İlk oyunun ruhu yok. Goty olursa bu tamamen yandaşlık sayesinde olur. 10 puan veren yayıncıları falan fonladıkları kesin gibi.
 
Oyun gayet güzel diğer arkadaşlar kötü demiş ama katılmıyorum hikaye olarak, Türkçe dublaj olarak çok iyi. Özellikle grafikler muhteşem denecek şekilde güzel. Dediğim gibi çoğu kişi oyunu beğenmiyor ama o arkadaşlara kesinlikle katılmıyorum. Fiyat olarak cidden çok pahalı doğrusunu söylemek gerikirse bir oyuna o kadar para verilmez.
 
Oyunun 1-2 videosunu izle kendin karar ver.Ben ve @Fear The Bones 'a göre oyun balon.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…