S Scarled75 Decapat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 93 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #1 Merhaba şu an TLOU part 2'nin indirimini bekliyorum ama oyunun hikâyesini biliyorum yine de alsam sarar mı?
Merhaba şu an TLOU part 2'nin indirimini bekliyorum ama oyunun hikâyesini biliyorum yine de alsam sarar mı?
Türk white Centipat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknik direktör 20 Ocak 2024 #2 Alınmaz.
spowyz Centipat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #3 Kişiden kişiye değişir ben ilk oyununu hem izkledim hem de birçok kez oynadım ikici oyunuda aynı şekil.
Kişiden kişiye değişir ben ilk oyununu hem izkledim hem de birçok kez oynadım ikici oyunuda aynı şekil.
velorian Centipat Katılım 12 Ocak 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #4 Scarled75 dedi: Merhaba şu an TLOU part 2'nin indirimini bekliyorum ama oyunun hikâyesini biliyorum yine de alsam sarar mı? Genişletmek için tıkla... Oynanış olarak deneyimlemek isterseniz alınır. Tabi tüm hikayesini bildiğiniz oyunu alıp almamak size kalmış.
Scarled75 dedi: Merhaba şu an TLOU part 2'nin indirimini bekliyorum ama oyunun hikâyesini biliyorum yine de alsam sarar mı? Genişletmek için tıkla... Oynanış olarak deneyimlemek isterseniz alınır. Tabi tüm hikayesini bildiğiniz oyunu alıp almamak size kalmış.