tecrübelioyuncu0 Decapat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #1 Merhaba, TLOU part 1'i bitirdim ve beğendim fakat part 2 alacağım zaman indirime girer mi diye tereddüt ettim sizce girer mi girerse ne zaman girer? tecrübelioyuncu0 dedi: Merhaba, TLOU part 1'i bitirdim ve beğendim fakat part 2 alacağım zaman indirime girer mi diye tereddüt ettim sizce girer mi girerse ne zaman girer? Genişletmek için tıkla... Bu arada PlayStation. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mayıs 2025
Merhaba, TLOU part 1'i bitirdim ve beğendim fakat part 2 alacağım zaman indirime girer mi diye tereddüt ettim sizce girer mi girerse ne zaman girer? tecrübelioyuncu0 dedi: Merhaba, TLOU part 1'i bitirdim ve beğendim fakat part 2 alacağım zaman indirime girer mi diye tereddüt ettim sizce girer mi girerse ne zaman girer? Genişletmek için tıkla... Bu arada PlayStation.
kaganaslan007 Nanopat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 681 Çözümler 11 10 Mayıs 2025 #2 tecrübelioyuncu0 dedi: Merhaba, TLOU part 1'i bitirdim ve beğendim fakat part 2 alacağım zaman indirime girer mi diye tereddüt ettim sizce girer mi girerse ne zaman girer? Bu arada PlayStation. Genişletmek için tıkla... PS oyunları ne zaman girer hiç belli olmuyor girdiği zaman da PC gibi ahım şahım indirim olmaz PSN de oyunu veriyorsa birkaç aylık PSN alıp oradan oynayın kısa sürede 1 oyun parasına binler CE oyun.
tecrübelioyuncu0 dedi: Merhaba, TLOU part 1'i bitirdim ve beğendim fakat part 2 alacağım zaman indirime girer mi diye tereddüt ettim sizce girer mi girerse ne zaman girer? Bu arada PlayStation. Genişletmek için tıkla... PS oyunları ne zaman girer hiç belli olmuyor girdiği zaman da PC gibi ahım şahım indirim olmaz PSN de oyunu veriyorsa birkaç aylık PSN alıp oradan oynayın kısa sürede 1 oyun parasına binler CE oyun.